TOYOTA KULCSMÁSOLÁS

Toyota autókulcsokról általánosságban

ÚJDONSÁG!!

A legutóbbi fejlesztéseinknek köszönhetően, minden Toyota gépjárműhöz elérhető a sima normál, a távirányítós, és az úgynevezett proxy szabadkezes kulcs-programozás. A régebbi, normál indítókulcsos modellek árai hasonlóak a többi autó típuséhoz, de az újabb, Start/stop gombos, illetve szabadkezes modellek már lényegesen drágábbak.

Többen sokalják a magas árat, de még így is a hivatalos szervízeknél jóval kedvezőbb áron tudjuk megcsinálni ezeket a kulcsokat. Szinte az összes Toyota modell ebbe a kategóriába értendő!

Az árakról és a lehetőségekről telefonon kaphat bőven információt.

Mit kell tennie, ha újabb, akár egy 2015-ös Hybrid Prius autókulcsra lenne szüksége?

Mindenképpen vegye fel velünk, akár személyesen, vagy e-mailben a kapcsolatot! A jelenleg működő kulcsot látnunk kell, erről küldhet akár jó minőségű fényképet is! A lényeg, ha be tudtuk pontosan azonosítani a kulcsot, akkor tudunk szállítási időt és árat adni! Minden esetben jó minőségű (gyári) kulcsot fogunk felprogramozni! A kulcsainkra garanciát vállalunk, és természetesen az autónak erre a programozási részére is.

A tényleges kulcsmásolás idejére mindenképpen szükségünk van az autó jelenlétére is!

Toyota Avensis indítókulcsok másolása

toyota-avensisi-kulcsmasolasA Toyota Avensis, a japán Toyota Motor Corporation által gyártott, nagyméretű, családi személyautó, amely a cég angliai gyárában készül. Első változata 1997-ben került le a futószalagról. Összesen 3 generációja van. 1997-2003-ig, 2003-2009-ig, és 2009-től.

Ám legyen szó akár sima kulcsmásolásról, akár chipes indítókulcs másolásról, kulcselektronika javításról, vagy kulcsház-cseréről, keresse fel üzletünket, mi megoldjuk a problémát!

Toyota Auris autókulcs másolás

toyota-aurisA Toyota Auris első változata 2006-ban került forgalomba. Összesen 2 generációja van, az első generációs Aurisok 2006 és 2010 között kerültek le a gyártósorról, a második generációs autókat pedig 2012 óta gyártják. Ez a típus egyébként a Toyota Corolla ferdehátú változata.

Toyota Auris autókulcsot is másolunk az üzletünkben, ami szintén megvárható, bár nincs meg 5-10 perc alatt. Előre általában nem lehet megmondani, hogy a chippel ellátott kulcsok másolásához szükséges-e az autó, de mindig biztosabb, ha ott van, hiszen így a helyszínen azonnal elvégezhető a kulcsmásolás, chip tanítás, és nem kell újból visszatérni hozzánk az autóval.

Toyota Aygo gyújtáskapcsoló kulcsmásolás

toyota-aygoA Toyota Aygo 2005-ben került forgalomba Európában. A Toyota és a Peugeot-Citroen közös vállalata, a Toyota Peugeot Citroën Automobile Czech (TPCA) gyártja Kolínban, Csehországban. Az Aygo gyakorlatilag azonos a Peugeot 107 és a Citroën C1 modellekkel. A gyár2005-től készíti a modelleket. 2009-ben és 2012-ben módosították a karosszériát.

Mivel a Toyota Aygot 2005 óta gyártják, így az autókulcsba beépített indításgátló található. Mindenképp hozzák el hozzánk az autót az üzletbe a kulcsmásoláshoz, mert csak így tanítható rá a micro chip az új kulcsokra.

Vállaljuk mindegyik évjáratú Aygo kulcsmásolását. Legyen akár keyless go kulcsról, vagy nyomógombos bicskakulcsról, mi kedvező áron tudjuk hozzá a kulcsot elkészíteni!

Toyota Carina slusszkulcsmásolás

toyota-carinaA Toyota Carina elnevezésű modelljét 1970 decemberétől, egészen 2001-ig gyártotta a japán cég, mint a Celica négyajtós változatát.

A régebbi, még fogazott kivitelű Toyota Carina slusszkulcsokkal gyakrabban találkozunk, mint az újabb kígyómarásos Carina kulcsokkal. Ezek másolásában csak annyi a különbség, hogy mindkét kulcsfajtát más és más kulcsmásoló gépen másoljuk, pontosan a kulcsmintázat miatt.

A Toyota közel 25 évig gyártotta az indításgátló nélküli kulcsokkal működtetett Carinát, és csupán 5-8 évig a beépített immobilizer-rel rendelkező Carina autókulcsokat. Az immobilizerrel rendelkező Carina kulcsok esetében, jó, ha jelen van az autó, illetve, ha eleve azzal érkeznek a slusszkulcs-másoláshoz.

Toyota Camry autókulcs-másolás

toyota-camry-kulcsmasolasA Toyota Camry gyártása 1982-ben kezdődött és folyik mind a mai napig.

Az 1996 előtt készült Toyota Camry autók kulcsait, amelyek fogazottak, a Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépen, amelyek kígyómarásosok, azokat pedig a Silca Matrix kulcsmásoló gépen másoljuk le. Ezeknek a Toyota Camry kulcsoknak a másolásához nem szükséges az autó jelenléte, mert ezekben a kulcsokban még nem volt beépített immobilizer.

A modernebb, chip-es Toyota Camry kulcsokat is tudjuk és vállaljuk is másolni, annyi különbséggel, hogy valószínűleg szükséges hozzá maga az autó is, mivel az immobilizert rá kell tanítani az új kulcsra, ha működtetni szeretnénk vele az autót. Márpedig a kulcsmásolásnál ez egy nagyon fontos kérdés.

Toyota Corolla slusszkulcs másolás

toyota-corolla-kulcsmasolasA Toyota Corolla 1966-ban mutatkozott be, és 1974-ig elérte, hogy ebből a modellből adtak el a legtöbbet világszerte. Ezt tartja mind a mai napig és nevének ismertsége a Volkswagen Bogáréval vetekszik.

A Toyota Corolla autóra is vonatkoznak a fent leírtak, miszerint az immobilizer nélküli kulcsokat egyszerűen le lehet másolni, viszont az indításgátlóval ellátott kulcsokat egy másik chip-re rá kell először tanítani, és csak ezután lehet a chipet az új kulcsba behelyezni. Mindkettő változat kulcsmásolását vállaljuk a Kulcskirályban.

Toyota Land Cruiser autókulcsmásolás

toyota-land-cruiserA Toyota Land Cruiser egy négykerék hajtású jármű, amely a cég legrégebben gyártott autója. Az első generációja még 1951-ben mutatkozott be, mint a Toyota „Jeep” változata.

A régebbi évjáratú Toyota Land Cruiser autók esetében ugyanaz is a helyzet, mint a Corollával, azaz a régi kulcs alapján, amelybe nem található immobilizer, egy újat másolunk, amelyet rögtön helyben elkészítünk. A Toyota Land Cruiser kulcsmásolás az üzletünkben megvárható. A modernebb, újabb Land Cruiser autók slusszkulcsainak másolását is helyben elvégezzük. Előre a Land Cruiser-nél sem lehet megmondani, hogy a chip-el ellátott kulcsok másolásához szükséges-e az autó, de mindig biztosabb, ha ott van, hiszen így a helyszínen azonnal elvégezhető a kulcsmásolás, chip-tanítás.

Toyota Prius indítókulcs másolás

toyota-priusA Toyota Prius a Toyota Motor Corporation hibrid hajtású autója, az egyik első, ilyen sorozatgyártású személygépkocsi.1997-ben Japánban adták el az első Prius járművet, melyet a Toyota készített. 2001 körül terjedt el jobban a világban. 2003-ra közel 160 000 darab készült a típusból. 1997-98-ban lett az Év autója Japánban, 2004-ben lett az Év autója Észak-Amerikában. 2005-ben pedig Év autója Európában kitüntetést nyerte el.

2013 júniusának végéig az autóból világszerte több mint 3 millió darabot értékesítettek.

Cégünk vállalja bármilyen évjáratú, Toyota Prius típusú személygépkocsik kulcsainak másolását, kedvező áron, garanciával. A kulcsmásolás megvárható üzletünkben.

Toyota Hybrid kulcsmásolás! Új programunknak köszönhetően, bármilyen Toyota Hybrid évjáratú modellhez tudunk nyomógombos, távirányítós, vagy akár keyless-go kulcsot programozni.

Amerikai Toyota modellek kulcsmásolását is vállaljuk!

Toyota RAV 4 slusszkulcs másolás

A Toyota RAV4 egy négykerék meghajtású SUV, nevét a „Recreational Active Vehicle with 4-wheel drive" angol elnevezésből kapta. 1994-ben került le az első változata a futószalagról, gyártásai a mai napig tart.

A régebbi Toyota RAV4 autókulcsok még nem rendelkeztek immobilizerrel. Üzletünkben így egyszerűen és gyorsan lemásoltathatók a régebbi RAV4 slusszkulcsai. Azokat az újabb autókulcsokat is gond nélkül lemásoljuk, amelyekbe beépített indításgátló van telepítve. Mindkét típusú kulcsmásolás az üzletünkben megvárható.

Toyota Yaris gyújtáskapcsoló-kulcs másolás

toyota-yarisA Toyota Yaris a japán Toyota Motor Corporation által gyártott személyautó. Első változata 1999-ben került le az a futószalagról, átvéve a Toyota Starlet helyét. Összesen 3 generációja van. A modell 1999 és 2005 között egyes piacokon Toyota Echo néven jelent meg.

A Toyota Yaris gyújtáskapcsoló kulcsait lemásoljuk Önnek, ha behozza hozzánk az üzletbe a kulcsot, és az autó is Önnél van. Az immobilizer tanításához sok esetben szükséges az autó jelenléte, így az a biztos, ha ott van maga az autó is.