FERRARI KULCSMÁSOLÁS

Ferrari autókulcsmásolás 2018

Az olasz sportautók koronázatlan királya, de talán az egész világon hatalmas márka a Ferrari. Az autósportban elért számtalan sikerei után a Ferrari gyártani kezdett különböző autó típusokat az utca népének is. Persze árban az abszolút felsőkategóriát képviseli, egyik Ferrari sem tucat típus. Magyarországon sincs talán 100 db-nál több forgalomban.

A Ferrari márka az utóbbi pár évtizedben már nem önálló márka, hanem a Fiat-Chrysler konszern egyik vállalata. Ennek megfelelően, bizonyos alkatrészek az egyik autóból átszivárog a másik autóba. Ennek a legjobb példája, hogy a Maserati összes benzines motorja Maranellóban készül, és a legújabb Alfa Romeo Gulia Quadrofoglio több mint 500 lóerős motorja bizony Ferrari fejlesztés. De vehetjük további átszivárgásnak a kormányon lévő indítógomb elhelyezését is.

A Ferrari autókulcsok 1995 után Fiat rendszerű immobiliezer rendszerrel lettek ellátva, amit még 2010-ben is használtak.

Kinézetre a Ferrari kulcsok egész viccesen néznek ki, még egy 40-60 milliós autónál is könnyedén előfordulhat, hogy nincsen bicskakulcs, hanem a penge a kulcs fejében fixen van rögzítve. Távirányítós kulcsot már készítettünk a Ferrari California típushoz, egyszerű Fiat rendszerű immo volt benne.

Egy Ferrari mindig csillog-villog, a gazdája szerető gondoskodással óvja, védi. Míg az autó megkap minden ápolást, a kor nem igazán látszik meg rajta. Sajnos a slusszkulcs már nem biztos, hogy szintén kortalan tud maradni. Ha használtan vásárolunk egy ilyen szuper sportautót, érdemes a kulcsaira is ugyanannyira vigyázni, mint magára az autóra. Kopott kulcsoknak a külső házát bizonyos típusoknál tudjuk cserélni, így hosszantartó megoldást tudunk adni, hogy az autó minden eleme újként ragyogjon.

Bármilyen hiba keletkezhet az autó távirányítójában, akár a nyomógombok mehetnek tönkre, így a nyitás-zárás már nem működik tökéletesen. Ha ilyen hibát észlel, nyugodtan forduljon a Bajcsy-Zsilinszky úton lévő Kulcskirály autókulcs szakembereihez. A távirányítón kimérjük a megfelelő feszültséget, ha kell, elemet cserélünk, ha kell, mikrokapcsolót, mindezt a legnagyobb szakértelemmel.

Hozott Ferrari autókulcs átmásolását, marását is vállaljuk, legyen az bármilyen típus, a mechanikus másolásra garanciát vállalunk!

A chip másolásakor szinte minden esetben szükséges az autó jelenléte is, ezért előtte telefonáljanak és érdeklődjenek, hogy mikor alkalmas mindenkinek az időpont.

A kulcsház vagy a gyári Ferrari autókulcs beszerzésében is tudunk segíteni! Ehhez több információ szükséges. Ilyen pl. az autó pontos típusa, és gyártási éve. Ha az azonosításhoz mégsem elegendők ezek az információk, akkor még egy alvázszámra lehet szükségünk.

Ne feledje, a Ferrari autókulcsok miatt is kereshet bennünket, fordulhat hozzánk!

Ferrari kulcsmásolás, Ferrari autókulcs, Ferrari autókulcs másolás
Ferrari kulcsmásolás, Ferrari autókulcs, Ferrari autókulcs másolás