SUBARU KULCSMÁSOLÁS

Subaru autókulcs-másolást, programozást, javítást vállalunk!

Subaru kulcsjavítás, Subaru kulcsház csere, Subaru kulcsok

A Subaru autók elsősorban a rally világából váltak ismerté, elsőszámú ilyen autó az Impreza volt.  Japán autó révén tartósság és megbízhatóság volt rá jellemző, ez manapság már nem igazán mondható el róla, a tesztek és vélemények alapján.

Minden Subaru autókulcs 98-tól rendelkezik valamilyen indításgátló chippel, hogy pontosan melyik típus, milyen fajtával, arról elérhetőségünkön tudunk felvilágosítást adni. Amit kevésbé emelünk ki, de a kulcsait minden probléma nélkül lemásoljuk a következő típusok:

Subaru BRZ kulcsmásolás

Proxy-s autókulcs-másolás, szükség esetén pótkulcs készítés. Egy sportos, fiatalos coupe a Subaru kínálatában, hasonló alapokon, mint a Toyota 86GT. Subaru autókulcs rendelés esetén, amit pár nap alatt beszerzünk, szükségünk van néhány adatra.

Subaru Justy kulcsmásolás

kulcsmásolás, subaru kulcsmásolás, subaruEz kinézetben és autókulcs-másolás ügyében is teljesen megegyezik a Suzuki Swift-el.

Subaru Levorg

kulcsmásolás, subaru kulcsmásolás, subaru2015-től gyártják, igazán új forma és kinézet a Subaru részéről, egy sportos kombi, 5 ajtós kivitelben. Az autókulcsot a Levorg-hoz szintén meg tudjuk oldani, ehhez is már proxy-s kulcs tartozik, start-stop rendszerrel. A kulcsot tudjuk programozni, de a kulcs rendeléséhez adatokra van szükségünk, ez ügyben vegye fel velünk a kapcsolatot!

Subaru Libero

kulcsmásolás, subaru kulcsmásolás, subaruA Libero-nak nem chipes a kulcsa, de természetesen, ha pótkulcsra van szüksége, minden gond nélkül készítünk, másolunk.

Subaru Forester

kulcsmásolás, subaru kulcsmásolás, subaruA városi terepjáró, amivel azért könnyedén megoldható a téli kirándulás, vagy a nehezebben megközelíthető hétvégi telek. Egy igazi kiránduló / szabadidő autó, éppen ezért a kulcsára fokozottan érdemes odafigyelni. Hazánkban nem túl sűrűn fordul elő, de akár teljes értékű autókulcsra, vagy csak egy pót indítókulcsra van szüksége, hozzánk bátran fordulhat.

Ennél a Subaru Forester autókulcsnál megoldható a kulcsjavítás, és a kulcsház csere is.

Subaru Impreza

kulcsmásolás, subaru kulcsmásolás, subaruKulcskészítés szempontjából legalább olyan izgalmas, mint maga az autó. A WRX változat a rally-ból jól ismert utcai kivitel. Egy teljesen megfizethető, igen nagy igénybevételt bíró „hooligan” kocsi. Különböző típusokból és évjáratokból áll, amihez mindegyiknek más az autókulcsa. Kulcsmásolóink bármilyen Subaru Impreza kivitelhez tudnak indító kulcsot készíteni, illetve proxy-s kulcsot az újabb típusokhoz.

Subaru Legacy

kulcsmásolás, subaru kulcsmásolás, subaruHazánkban ez egyik legkedveltebb, sokoldalú Subaru autó. Elég régóta forgalomba vannak, fellelhetők a 90-es évek közepétől. 1999-ig a chipes autókulcsok másolása nem bonyolult feladat, elegendő csak a kulcsot elhozni. A 2000-es évektől viszont váltás volt az autókulcs immo részében, így ettől kezdve, minden típus autókulcsház programozásához több infóra van szükségünk. A távos kulcsok is többnyire megoldhatóak. A japán autóknál gyakran külön volt a távirányító, ez nem probléma, mert beszerezhető, és feltanítható.

Subaru Outback

kulcsmásolás, subaru kulcsmásolás, subaruKi a természetbe! Subaru autókulcsot minden évjárattól, szinte napjainkig tudunk másolni, programozni, tanítani. Ez alól nem kivétel az Outback sem. 98-tól chipes a kulcsa, aminek a másolásához szükség van az autóra is. Amennyiben Subaruja kulcsa nem túl szép, esetleg a kulcsház sérült vagy törött, tudunk kulcsházat rövid határidő alatt beszerezni hozzá.

Subaru autókulcs készítés rövid határidővel, a gyári ár töredékéért!

Csak jó minőségű kulcsokat használunk, amire garanciát adunk!