Toyota autókulcs programozás

Hazánkban is nagyon népszerű a Toyota, mind a személyautók között, mind a kishaszon-gépjárművek körében. A legtöbb Toyota típushoz mi el tudjuk készíteni az indítókulcsot.

Miért nálunk készítsen a Toyotához pótkulcsot?  - Nagyon egyszerű a válasz. Mert árban sokkal kedvezőbben elkészítjük az autókulcsot, mint a márkaképviselet. A régebbi gyártási évekkel rendelkező japán autókulcsok viszonylag egyszerűen másolhatók, egy sima chipes indítókulcshoz még az autóra sincs szükség.

A komolyabb szaktudást és programot egy újabb, keyless - go-s autó igényli. A Kulcskirály az összes Toyotához tud kulcsot programozni!

A Toyota Prius autókulcsok beszerzését és másolását is vállaljuk, az első generációtól a legújabb modellig! Ezeknek a hibrid autóknak a kulcsrendszere már sok esetben szabadkezes, ami annyit jelent, hogy nem kell sehova sem dugni a kulcsot, elég, ha csak a zsebünkben van. A start-stop gombbal indítjuk vagy állítjuk le az autót. A kulcsházban található egy kis „szervízpenge”, ami alkalmas arra az esetre, ha az autó áram nélkül van. Ilyenkor a szabadkezes funkció nem üzemel, de ki tudjuk nyitni az autót az ajtóban lévő zár segítségével.

Mi a teendő, ha a Prius-hoz csak egy kulcs van és szeretnék egy másik kulcsot?  A Kulcskirály zárszaküzlet a következőképpen jár el. Megbeszéljük az ügyféllel, hogy valamikor hozza el olvasásra azt az egy működő kulcsot. Erre azért van szükség, mert típus és gyártási éven belül is lehet más adat a kulcsban. Egy megfelelő eszközzel kiolvassuk a kulcsból azt az adatot, ami alapján rendelhető az új kulcs. A legtöbb esetben olyan kulcsot kap az ügyfél, amit a biztosító is elfogad.

Az új kulcs minden funkciója ugyanúgy működik, mint az első kulcs. A Toyota Prius autókulcs programozás gyorsan megtörténik, a program pár perc alatt hozzáadja a második kulcsot az autó számítógépéhez.

Mi történik, ha nincs semmilyen kulcs a Toyota Priushoz?  - A kulcsprogramozáshoz mindenképpen kell legalább egy működő kulcs, amivel indul az autó. Ha egyáltalán nincs működő kulcs, akkor sajnos a szervízt kell felkeresni. Úgy tudjuk, hogy az autót oda kell elvitetni és egy új motorvezérlő cserével és két új kulccsal tudják megoldani a problémát. A költség ebben az esetben akár milliós tétel is lehet.

Folyamatosan vannak fejlesztések abba az irányba, hogy ezt olcsóbban és egyszerűbben meg tudjuk oldani. Amennyiben ez ügyben lesz változás, akkor azt mindenképpen jelezni fogjuk!

A Toyota Camry egy amerikai szedán, ami néha nálunk is felbukkan. Autókulcs programozás területén nekünk mindegy, hogy európai vagy amerikai modellel van-e dolgunk. Ez a kulcs beszerzését befolyásolja csak. A tengerentúli autók távirányítója más frekvencián dolgozik, mint az itteni típusok. Erre rendeléskor minden esetben figyelnünk kell.

A kulcsra és a programozásra is garanciát vállalunk, mivel a programozás után azonnal kiderül, hogy jó munkát végeztünk-e. Ugyanis, ha nem indul az autó, akkor valami gond lehet a kulccsal vagy a programozással. De ilyen még nálunk nem fordult elő.

Bármilyen Toyota távirányítós kulcsot el tudunk készíteni itt a Kulcskirályban!

Üzletünk a VI. kerületben található, a Bajcsy-Zsilinszky út 63 szám alatt. A parkolás gyakran kérdés ügyfeleink számára, de semmivel sem nehezebb megoldani, mint a város bármely más pontján. Ha nem tud az üzlet előtt megállni, nem probléma, a felüljáró alatt kialakított parkoló is teljesen megfelelő.

Kérdését felteheti nekünk e-mail-ben vagy telefonon.

E-mail címünk: autokulcsmasolas@gmail.com

Telefonszám: 06 70 679 6363

Hívását reggel 9 és délután 17 óra között tudjuk érdemben megválaszolni.