PÁR GONDOLAT AZ AUTÓKULCS-MÁSOLÁSRÓL

Blog bejegyzésünket az autókulcs témakörben legtöbbször az élet produkálja, a napi tapasztalatunkat osztjuk meg, és azt írjuk le, mindig tanulva minden esetből.

Gyakran kapunk hívásokat, hogy már megvették az autókulcsot, csak a pengét szeretnék megmarni, másolni, amire az üzletünkben van is lehetőség. Minden esetben szerencsés, ha az autóval jönnek, de nem szükségszerű. Csak a kipróbálás végett van könnyebb dolgunk, az esetleges hibalehetőséget tudjuk így kiszűrni. Ez a munkafolyamat, mármint a penge marása, megvárható, pár perc alatt elvégezzük.

Az autókulcs-másolás fontos része az elektronikai indításgátló chip megléte, mert enélkül az autó nem fog elindulni.

Ügyfeleink kérésére, természetesen tudunk úgy is kulcsot készíteni, hogy csak az autó ajtózárjait működtessék, de nem kell, hogy indítson a kulcs. Kulcselvesztés esetén, egy ilyen kulccsal könnyedén ki lehet nyitni az autót, és mozdítani lehet, illetve a szükséges immoboxot is ki lehet belőle szerelni, ami alapján a chip elkészíthető.

Pár nappal ezelőtt, egy 2004-es BMW-hez kellett távirányítós kulcsot készítenünk. Az autóhoz csak a pót „szervízkulcs” volt meg, ami egy kis szürke kulcs, de az indító chip benne volt, így az autó járóképes volt.

A tulajdonosnak leszerveztük a közeli szervízműhelybe a szükséges szereléseket,

azaz ajtózár, EWS-3-as computer, és egy gyújtáskapcsoló zárhenger. A feladat az volt, hogy semmilyen régi kulccsal ne lehessen az autóba bejutni, a régi kulcsok ne forduljanak el a zárban, és a gyújtáskapcsolóban, az új BMW kulcs, pedig legyen gyári háromgombos, távirányítós kulcs.

Ezt cégünk a Kulcskirály egy munkanap alatt elkészítette a megrendelőnek, a gyári ár töredékéért. Azt már évek óta tudjuk, hogy a BMW-hez egyszerűen és gyorsan tudunk kulcsot készíteni, minden probléma nélkül.

Forduljon bátran hozzánk, amennyiben ilyen problémája támadna. Szakszerű munkával, és kedvező árakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére!