A leggyakoribb problémák, amivel felkeresnek minket

1.
SOS kulcsjavítás
Naponta kapunk olyan telefonos érdeklődést, hogy nem nyit az autó távirányítója, és sürgősen meg kellene javítani. Ezen kulcsok javítását rövid határidővel vállaljuk. Hétköznap reggel 9-től este 17 óráig várjuk üzletünkben, minden sérült, törött, hibás autókulcs javítása céljából. Akadálymentesen oldjuk meg az elemcserét is. Sokszor ez is megoldás. Gyorsan és olcsón elvégezzük autókulcsának javítását!

2.
Opel haszongépjárművek kulcsmásolását vállaljuk, normál indítókulcs, vagy távirányítós típus esetében is. Ehhez el kell jönni az autóval, amelyhez gyorsan elkészítjük a pótkulcsot. Movano kulcsprogramozást távirányítós kulcsoknál kell alkalmaznunk. Szükség szerint a törött kulcsházat is tudjuk cserélni. Sérült kapcsolót szintén tudunk cserélni, így újra használható lesz a távirányítós része.

3.
Gyakori eset a BMW kulcsokkal kapcsolatban, hogy elemnek gondolják az akkut a kulcsban. A BMW gépkocsikban egy tölthető akku van a kulcsban, ezek az akkuk egy idő után tönkremennek. A kulcsház ragasztva van, így nehéz hozzáférni, de ha szét is vágják a kulcsot, és szerencsésebb esetben, nem tesznek semmi másban kárt, az akkut nem lehet eltávolítani a kulcsból. Mi garanciával vállaljuk a BMW kulcsokban az akku-cserét. Kollégánk gyorsan és precízen készíti el az akkucserét. A kulcs merülését tudják ellenőrizni a műszerfalon, ahol egy hibaüzenet jelenik meg.

4.
Budapesten sürgős autókulcs-másolás
Ha sürgősen pótkulcsra van szüksége, jöjjön el üzletünkbe, vagy keressen minket telefonon! Kollégáink minden felvilágosítást megadnak, hogy mire van szükség az autókulcs készítéshez. Sokféle típus van, így minden autókulcs más és más technikát igényel. Raktáron tartunk több száz autótípus kulcsot, így rövid határidővel, gyorsan tudjuk elkészíteni a kulcsokat.

5.
Olcsó autókulcs
Van olyan kulcsok készítésére is van lehetőség, amiben nincsen indításgátló chip, de ajtónyitásra és zárásra alkalmas. Ezt szinte bármilyen kulcspengéből meg lehet oldani. Egy ilyen kulcskészítés pár ezer forintba kerül, nincs szükség az autóra sem, hiszen nem szükséges programozni. Egy ilyen kulcstartaléknak több tízezer forintot is tud spórolni a tulajnak, ha véletlenül elhagyja az indítókulcsot, és az autó zárva van. A tartalék kulcs alapján lehet nyitni az autót, és “csak” egy chipre van szükség, hogy az induljon is.