AUTÓZÁR JAVÍTÁS, AUTÓKULCS KÉSZÍTÉS

Ez a két cím, lehetne kettő különálló blog bejegyzés is, de sok átmenet van a kettő között, így „kettő az egyben” próbáljuk meg jobban kivesézni a témát.

Az autokulcsmasolas.hu weboldal elsődleges célja kiszolgálni minden olyan ügyfelet, aki szeretne még egy kulcsot autójához. Erre egy kiváló üzlet ad lehetőséget, ami garancia is egyben, ez a Kulcskirály! – Az üzlet már több évtizede foglalkozik kulcsokkal-zárakkal.

Autózárak javításával nemrégen kezdtünk el foglalkozni, viszont itt is törekszünk arra, hogy megfelelő minőségi munkát adjunk ki a kezünk közül, megfizethető áron. A zárjavításra sokszor azért kerül sor, mert semmilyen karbantartást nem kapnak a zárak, viszont folyamatos igénybevételnek vannak kitéve. Egy átlagos autón, többnyire 3-4 olyan hely van, amit ugyanazzal a kulccsal nyitunk-zárunk, így egy darab zár miatt nem érdemes elrohanni sem a bontóba, sem a márkaszervizbe. Arról nem is szólva, hogy ezeken a helyeken, komplett, minden irányból történő zárcsere lehet  a megoldás, új kulcsokkal, ami az indításgátlót is befolyásolja. Tehát bonyolult az ügy.

A zárral együtt kopnak a kulcsok is, gyakran találkozunk, nagyon elvékonyodott kulcsokkal, de hetente előfordul, hogy már csak a törött kulcsot tudják elhozni.  Ezek az autók minimum 10-15 évesek, és csak az ajtózáron keresztül lehet nyitni-zárni őket, ezért jóval nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint egy nyomógombos, távkapcsolós autókulcs. Vállaljuk törött autókulcsok másolását is, garanciával, de ha a másolat akad, vagy szorul, mindenképpen szükség van vagy az autóra, vagy az autónak a zárjára. Ez alapján tudjuk javítani a kulcsot. Részünkről ennek nincsen plusz költsége.

Amennyiben indításgátlóval ellátott kulcs tört el, kb. 1995 utáni, vállaljuk a chip áthelyezését is.

Fontos megjegyezni, hogy üzletünk, a Kulcskirály, nem végez az autón semmilyen szerelést! Minden esetben telefonon kell előre elmondani mi a probléma, és kollégáink készséggel elmondják, mely alkatrészeket kell kiszerelni,  vagy kiszereltetni. Nekünk csak a problémás zár, vagy gyújtáskapcsoló kell, azt kell elhozni a Bajcsy-Zsilinszky út 63. sz. alatti üzletünkbe.

Egy ajtózár kopás-, vagy egyéb akadás miatti felújítását egy, maximum kettő munkanapon belül vállaljuk. Ettől eltérő határidőt mindig előre egyeztetünk.

Vállajuk továbbá autózárak átlamellázását, és zárhoz gyári méretű kulcs elkészítését!  Ez már szorosan tartozik a második főcímhez.

Szeretnénk kérni azon autó tulajdonosokat, akiknek az autója működik, és valamelyik ajtón keresztül még bejut, illetve a gyújtáskapcsoló indít, csak nehezen, hogy minden esetben maga végeztesse el a zárak ki- és visszaszereltetését! – Mi a kiszerelt zár javításában tudunk segíteni!

Abban az esetben, ha teljesen mozgásképtelen a jármű, tudunk kollégát küldeni (elsősorban Budapest és Pest megye),  aki hétköznap, munkaidőben (8 és 18 óra között) vállalja roncsolásmentesen a nyitást, és a szükséges dolgok kiszerelését és visszaszerelését. – Ennek mindig többletköltsége van, ezt előre elmondjuk telefonban is.

Amit nem vállalunk:

  • Nem foglalkozunk központi zár javítással, szereléssel!  Amennyiben a kulcs jól működik a zárban, de valami miatt mégsem záródik az ajtó – forduljon szerelőhöz, mert ez nem a zárhenger hibája! Lehetséges törés, vagy bármi más, de mi ilyen munkát nem végzünk.
  • Nem foglalkozunk továbbá olyannal sem, hogy a bowden nem nyitja ki pl. a motorháztetőt. Ilyenkor szervizbe kell vinni!

Köszönettel,

autokulcsmasolas.hu csapata

Üzletünk a Nyugatinál van, a felüljáró lábánál!

Kulcskirály  –  1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63.