Fejlesztéseink Audi típusú autókhoz

Az Audi típusú autók kicsit eltérnek a VAG csoport többi tagjától. Amíg pl. egy 2010-es VW Golf kulcsot könnyedén le lehet klónozni egy erre alkalmas géppel, Audi esetében ez már külön szoftvert igényel. Nemrégiben még csak a 2004-es évjáratig tudtuk megoldani az immobilizeres Audi kulcs programozást, de mára már szinte a legújabb típusok is megoldhatók kulcskészítés szempontjából.

A 2004-után gyártott modellek már gyakran rendelkeznek úgynevezett slot kulccsal. Ezt a nyomógombos, ovális alakú kulcsot a kormány mellett található kulcsnyílásba kell behelyezni és utána lehet az autót indítani. Ezeket a kulcsokat nagyon sokáig csak hivatalos szervizben lehetett alvázszám alapján rendelni. Mivel a kulcsok az autó indításgátló rendszere alapján vannak előre programozva, így nem lehetett máshogy megoldani a kulcspótlást.

Legújabb fejlesztéseinknek hála, már mi is meg tudjuk oldani az előre programozást. A legtöbb esetben diagnosztikai csatlakozón keresztül, szerelés nélkül. Ez a művelet kb. 20 percet vesz igénybe, így egy hivatalos szervizzel ellentétben, nem kell napokig lerakni a kocsit.

Szinte minden típusú Audi kulcsot tartunk raktáron, így rendelni sem kell a legtöbb esetben.

Telefonos egyeztetés után el kell jönni az autóval hozzánk és körülbelül 30 perc után már kész is a tartalék kulcs. Kulcsaink minden esetben a gyári minőséget képviselik. Formájuk és alkatrészeik azonosak.

Egyes típusoknál találkozhatunk olyan kulccsal, ami ugyan még a régebbi fajta bicskás, de már támogatja a szabadkezes indítást. A szabadkezes indítás lehetővé teszi, hogy ne kelljen a kulcsot minden egyes alkalommal behelyezni a kulcsnyílásba és elfordítani. Elegendő, ha a kulcs a zsebünkben van, az autó start-stop gombbal indul. Ezekhez a típusokhoz is megoldható a kulcskészítés, de mivel ezek egyedi kulcsok, így minden esetben rendelésre tudjuk vállalni.

Az Audi típus még egy dologban különlegesnek mondható, és ez nem más, mint az Audi A6 modell.

Egész pontosan a 2004 után gyártott bicskakulcsos modell. Ezeknek a kulcsait olyan indításgátló rendszerrel szerelték, amivel semmilyen más autótípusnál nem találkozhatunk. Ez a teljesen egyedi, úgynevezett 8E transzponder chip. Tudomásunk szerint, jelenleg a hivatalos szervizen kívül csak egy-két cég foglalkozik ilyen típusú kulcs másolással. Köztük vagyunk mi is, a Kulcskirály. Egyedi kulcs, gyári kivitelt tudunk belőle készíteni. Azt mondhatjuk, hogy az Audi A6 és A8 vagy S6 és S8 típusokhoz is a kezdetektől egészen napjainkig tudunk indítókulcsot készíteni. Komplett új kulcsot.

Gépeinket folyamatosan fejlesztjük, hogy lépést tudjuk tartani a legújabb autó indításgátló rendszerekkel, legyen szó akár Audiról, akár bármely más VAG csoporton belüli típusról. Nem okoz problémát a kulcs elkészítése és programozása.

KULCSKIRÁLY–

06-70-679-6363 vagy 06-1-312-2064