BMW X3 kulcskészítés

A BMW X3-as sorozat már több generáción át újult meg, de kulcskészítés szempontjából a legfontosabb, hogy bármelyik típus és évjárathoz elkészíthető a kulcs.

Alapvetően kétféle kulccsal készítették az X3-as sorozatot, szabadkezes kulccsal és nem szabadkezes kulccsal. A szabadkezes kulcsok, másnéven keyless go kulcsoknál nem szükséges a kulcsot a zsebből elővenni, az autóban miután helyet foglaltunk, a start/stop gomb megnyomásával tudjuk indítani az autót. A BMW sokáig meghagyta a helyet a fizikális kulcsnak is. A műszerfalba helyezett egy kulcsnyílást, ide a nem szabadkezes kulcsot lehet behelyezni és így indítható az autó.

Egy normál indítókulcs lényegesen olcsóbb, mint a szabadkezes változat. A BMW X3 típuson belül minden évjárathoz el tudjuk készíteni a kulcsokat. A régebbi, 2004-es gyártási év, ami még rombusz kulcsos és normál penge is van a kulcs végében, EWS rendszerű. Ilyen BMW X-3 kulcsmásoláshoz szükségünk van az autóra, és maximum egy óra időtartamra.

Az újabb típusoknak, amik már bedugós kulcsok, és a kulcsba van rejtve a szervizpenge, a számítógépes rendszere CAS -3 vagy CAS 3+. Ezeket a kulcsokat is az autó jelenlétében készítjük, és itt is elmondható, hogy 1-2 óra alatt elkészül az új kulcs. Fontos, hogy abban az esetben is tudunk kulcsot készíteni, ha nincs meglévő kulcs az autóhoz! Minden kulcsot tudunk pótolni! A BMW kulcsokat egy 1-9-ig számozott helyre lehet programozni. A régi kulcsokat akár tiltani is lehet elektronikusan. Szükség esetén a BMW kulcsokban lévő akkumulátort is cseréljük. A műszerfalon megjelenik egy kulcs felirat, ami jelzi, ha a távirányítót működtető akkumulátor már merülőben van.

BMW – X 1 kulcsmásolás

A Kulcskirály autókulcsos részlege bármilyen BMW X1-hez tud kulcsot másolni. Hozza el autóját, és mi 1-2 órán belül elkészítjük a szükséges kulcsokat az autóhoz!

Fontos, hogy mi csak jó minőségű, gyári BMW kulcsokat másolunk! A kulcsmásolás kevésbé hagyományos módon történik, csak a penge marása az, ami igazából másolás. A BMW X1 kulcsokat programozni kell. Ezeket a programozásokat olyan szakember végzi, akinek nagy rutinja van, nincs hibalehetőség.

A Kulcskirály minden autókulcs készítésre garanciát vállal, ez alatt értjük az összes BMW autókulcsokat is!

Az X-1 típushoz nem bonyolult a kulcskészítés, csak a megfelelő programot kell használni. A kulcskészítés lehet EWS és lehet CAS-3 dobozból is. A szükséges szerelést kiváló szakembereink elvégzik. Érdemes időpontot egyeztetni, mert például már két BMW kulcskészítés ideje lehet akár 3-4 óra is. A kopott külső burkolat cseréjét is elvégezzük. A BMW X-1 kulcsok készítése más, mint egy sima autókulcs másolás, kicsit összetettebb, mint egy Volkswagen Golf kulcsmásolása. A Kulcskirály rendelkezik minden olyan eszközzel, amivel akár egy F-szériás autókulcsot is el tudunk készíteni!

Jelenleg kb. 2017 gyártási évig biztosan meg tudjuk oldani a BMW X1-hez az autókulcsokat.

Egy 2013-as gyártási évű BMW X-1 típushoz nem lehet bármelyik kulcsmásolónál csináltatni kulcsot. Még a kifejezetten autókulcsokkal foglalkozó cégek mindegyike sem vállalja, mert ha valamit elront, akkor ott komoly költséggel kell számolni. A Kulcskirályban dolgozó autókulcsos szakember minden folyamatot ellenőriz és garanciát vállal a munkára és a kulcsra is!

Újabb típusú BMW-k hozott kulcsait is felprogramozzuk, de minden esetben meg kell győződni arról, hogy az autóhoz való kulcsot szerezték-e be! Ez fontos, mert valamilyen autóhoz már használt kulcsot nem lehet újra felprogramozni! A BMW autókulcsok több információt is tartalmaznak az autóról. El van mentve benne az alvázszám, a kilométer óra állása és a pontos gyártási év. Ezen kívül fontos, hogy meglegyen a kommunikáció a kulcs és az autó vevő-egysége között. Egy ilyen 2013 gyártási évű BMW autókulcs készítés a márka szervizben 130.0000-160.000 forint körüli összeget kóstál. Nálunk ez sokkal olcsóbb, bőven 100.000 forint alatt van! Pontos árat csak abban az esetben tudunk adni, ha tudjuk az autó minden szükséges paraméterét. Ezért érdemes mindig telefonon vagy e-mailben érdeklődni.

06-70-679-6363