Eltűnt a Tesla kulcsa?

Tesla nevével egyre többször találkozunk, főleg, ha követjük az aktuális trendeket. Egy olyan márkával állunk szemben, ami a legkevesebb féle autót kínálja, mégsem győzik a gyártást.

A titkuk, hogy akár a jövő járművének is lehet nevezni a műveiket, ez azonban sokakat éppen elriaszt a vásárlástól. Ha az autó ára nem jelent problémát nekünk, még akkor is lehet rengeteg kérdésünk a használatát illetően. Az egyik ilyen, hogy mi fog történni, ha elveszítjük, esetleg ellopják a kulcsot.

Hagyományos járműnél az lenne a válasz, hogy bemegyünk egy olyan autó kulcsmásolással is foglalkozó üzletbe, mint a Kulcskirály és kapunk egy másikat, itt azonban teljesen más helyzettel állunk szemben.

A Tesla nem a hagyományos csoportba tartozik, ez pedig az olyan apró alkatrészeken is meglátszik, mint például kulcs. Először is fontos tudni, hogy a vezetéshez nincs rá szükségünk. Hogyan lehetséges ez? Ma már a telefonunkon keresztül irányíthatjuk az autót, így nemcsak az elindítása megy az applikációról, hanem akár a légkondit is bekapcsolhatjuk hamarabb.

Használjuk az applikációt

Akkor mire kell a kulcs? Igazából csak az ajtó kinyitásához, és csak akkor, ha akarjuk. Igazából már a telefonnal is ki tudjuk nyitni. Persze így a technológiára kell hagyatkoznunk, ami néha rosszul is elsülhet.

Nem véletlenül kapják folyamatosan a szoftverfrissítéseket, mivel megesik, hogy olyan problémákkal találkoznak a tulajdonosok, ami meggátolja csomagtartó kinyitását. Ez az azonban nem nagyon gyakori, úgyhogy a kulcs miatt sem kell idegeskednünk, akár otthon is hagyhatjuk.

Ha azonban mégis szeretnénk a kulcsot használni, ami lényegében inkább hasonlít egy bankkártyára, akkor figyeljünk, hogy hova tesszük, mivel jelenleg nem létezik olyan programozó eszköz, amivel kijátszhatnánk a gyári kulcs megrendelését.

Amennyiben eltűnik a pótkulcs is, úgy muszáj lesz felvennünk a kapcsolatot a gyártóval. Úgy érzi, hogy ebben van szüksége segítségre? Cégünk megoldja a gyári kulcs beszerzését! Keressen minket a 06/70 679 6363-as telefonszámon vagy az autokulcsmasolas@gmail.com címen.