Autókulcs újdonságok

Ahogy az autóknál/autókból is évről évre jönnek az újdonságok, úgy az autókulcsok és az autókulcsmásolóknak is folyamatosan meg kell újulni. A Kulcskirály autókulcsmásoló kollégái mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a lehető legtöbb autótípus kulcsait el tudják készíteni.

Ford autókulcs másolás – Gyakorlatilag napjainkig, bármilyen típusú Ford személy- és tehergépjárműhöz megoldhatóvá vált a kulcskészítés. Lényeges, hogy sok esetben a programozást tudjuk vállalni, de a kulcs beszállítóink nem tudnak számunkra elegendő kulcsot biztosítani, így előfordulhat, hogy nem tudjuk beszerezni a kulcsot. Minden esetben beszéljünk előzetesen telefonon, informálódjon elérhetőségünkön, hogy a pontos típus és évjárat ismeretében tudjunk kedvező árat adni!

Folyamatosan tartunk raktáron 3 gombos Ford bicskakulcsokat, és a legújabb Ford keyless-go kulcsokat is be tudjuk szerezni, akár európai, akár USA modellről legyen is szó. A Ford autókulcsokhoz jelenleg háromféle kulcsprogramozó eszközt használunk, így minden évjáratot el tudunk készíteni.

Toyota és Lexus kulcsok másolása – Hybrid modellek autókulcsai – A japán gyártók nem fukarkodnak kulcs-árat mondani az ügyfélnek, sok esetben bőven százezer forint feletti kulcs árak vannak. El tudjuk készíteni bármilyen Toyota és Lexus teljes értékű, nyomógombos kulcsát, lehet start/stop rendszerű, vagy keyless-go az indítókulcs. Az árakról és feltételekről telefonon és e-mailben adunk felvilágosítást. A Toyota kulcsoknál szinte minden esetben látnunk kell a használatban lévő kulcsot. Ha nem elegendő így az információ, akkor be kell hozni az üzletünkbe, hogy pontosan be tudjuk azonosítani. Mivel ezek a kulcsok 50 ezer forint feletti áron vannak, így nem tartjuk raktáron őket, 2-3 nap alatt a legtöbb esetben be tudjuk őket szerezni.

A kulcs programozásának két fontos eleme van. Jó elektromos állapotban lévő autóról legyen szó, illetve egy darab működő kulcsnak lennie kell! Az autóra minden esetben szükség van a kulcs programozáshoz!

Nem postázunk el kulcsot, hogy majd valaki felprogramozza azt, ha meg nem sikerül és elrontják a kulcsot, akkor csak a gond van vele. Azt a kulcsot, amit mi adunk el, minden esetben mi is programozzuk fel, csak így vállalunk garanciát!

Ha autókulcsos újdonságokról írunk, akkor meg kell jegyezzük, hogy készítünk Fiat és Lancia bicskakulcsokat, nyomógombos- és távirányítós kivitelben is. A Fiat csoport kulcsai közé a következő modellek tartoznak. Alfa Romeo – itt is az összes pengés, bicskakulcsot vállaljuk, a 159, kártyás megoldása nem beszerezhető. Ide tartozik még az Iveco haszongépjármű, vagy a Peugeot Boxer és Partner, aminek szintén Fiat rendszerű kulcsai vannak.

Ezeknél az autóknál akkor is megoldjuk a kulcsot, ha nincsen működő kulcs, csak legyen elektronikusan rendben az autó.

Tehát Alfa Romeo, Fiat, Lanca, Iveco, és néhány francia típus haszongépjármű kulcsmásolása nálunk megoldható!

Itt is érdemes előre tájékozódni, melyik évjáratot és típust, milyen áron készítjük el.

Ezeket a kulcsokat raktáron tartjuk, még ha nem is a legolcsóbbak közé tartoznak, de 30-40 ezer forint közötti áron, jóval a márkaképviseletek alatt tudunk maradni. Csak egy működő kulcsra és az autóra van szükségünk. A programozás ideje 20 percet szokott igénybe venni. Minden tőlünk vásárolt és készített autókulcsokra garanciát vállalunk.

Bontóból származó, használt kulcsot nem programozunk, de természetesen új, hozott kulcsnak a programozását és másolását vállaljuk!