Audi kulcsmásolás a Kulcskirályban

A legtöbb Audi személygépjárműhöz tudunk indítókulcsot készíteni. Voltak eddig hiányosságaink, de 2018-ban egy nagyot sikerült fejlődni és beszereztük a legjobb autókulcs-programozó eszközt. Ennek köszönhetően, már azokat az Audi gépkocsi kulcsokat is tudjuk programozni, amiket eddig a komolyabb immobiliezer miatt nem sikerült. A program segítségével, szerelés nélkül, OBD-n keresztül el tudjuk végezni a kulcstanítást.

Az Audi távirányítós kulcskészítés menete: Elérhetőségeink valamelyikén megkeresnek minket, pl. Facebook, e-mail, telefon vagy személyesen az üzletünkben. Elsősorban az autó pontos típusa és gyártási évére van szükségünk ahhoz, hogy ellenőrizzük, egy ilyen Audi kulcs mennyibe fog kerülni az ügyfélnek. (Például: Audi A6 – 2008 ) Ha több lehetőség is van az adott típusból (gyárilag többféle távirányítóval is szerelhetik ugyanazt a típusú és gyártási évű autót). A példában felsorolt Audi A6-hoz lehet normál bicskakulcs is, meg szabadkezes távirányító is. Árban nagyon nem mindegy, melyiket szeretné az ügyfél. Egy szabadkezes kényelmi funkcióval ellátott Audi kulcs drágább.

A következő Audi típusokhoz és gyártási évekhez megoldható a kulcskészítés.

Audi A1 – minden évjárat, legyen három gombos, normál bicskakulcs, vagy szabadkezes start/stop rendszerű. A kulcsmásolás és a programozás idejére az autóra szükség van! A legtöbb esetben megvárható, a teljes procedúra maximum húsz perc.

Audi A2 – minden évjárat, egészen napjainkig! Távirányítós kulcsot adnak gyárilag, legalább egyet egy új autóhoz. Ha szükséges, ebből a kulcsból tudunk újat készíteni. Audi A2/Q2 indítókulcsok beszerzésében is tudunk segíteni, új és régebbi gyártási évek esetében egyaránt.

Audi A3 / S3 és Q3 autókulcs másolás a Kulcskirály zárszaküzletben megoldható. Milyen információk alapján lehet pontosan beazonosítani a hozzá való kulcsot?  -Ssok esetben elegendő a kulcson látható és jól olvasható gyári számsor. Ez alapján már lehet megfelelő Audi kulcsot rendelni, de a legjobb, ha mindezek mellett még egy alvázszám is a rendelkezésünkre áll. Az újabb típusok esetében, egy szabadkezes Audi kulcsot csak ezen információk alapján tudunk azonosítani.

Audi A4 / S4 / RS4 – kulcsmásolás: Vállaljuk a legelső generációtól egészen napjainkig ezeknek az Audik kulcsainak készítését! Kedvező áron tudjuk beszerezni a kulcsot, a programozás pedig gyorsan és garanciával történik! Minden évjárathoz tudunk kulcsot készíteni!

Audi A5 / S5 / Q5 – indítókulcs készítés akkor is, ha minden kulcs elveszett! Autókulcs programunknak köszönhetően, el tudjuk akkor is készíteni az Audi-hoz a kulcs programozást, ha nincsen működő kulcs! Minden esetben ilyenkor szükséges az alvázszám, a pontos típus és gyártási év. Újabb Audik esetében tudnunk kell, milyen tudású kulcs volt gyárilag az autóhoz hozzáadva. Lehetett szabadkezes kulcs, amikor nem kell elővenni a kulcsot a nyitáshoz és záráshoz, elég csak a kilincset megfogni.