Volkswagen autókulcsmásolás Budapest

Hol tudok gyorsan Volkswagen kulcsot másoltatni?  – Budapesten a VI. kerületben, a Kulcskirály autókulcs készítő részén. Minden eszközünk rendelkezésre áll, bármilyen típus vagy évjárat legyen, nekünk mindenhez van kulcsunk, mégpedig azonnal!

Ha véletlenül valamelyik típushoz elfogyna a kulcs, azt 1-2 napon belül pótoljuk. Az autókulcs programozó eszközeinket folyamatosan naprakészen tartjuk, hogy a régebbi Golf IV-hez, vagy egy új Golf VII-hez is tudjunk kulcsot készíteni. Új kulcs másolásához minden esetben szükséges az autó jelenléte, az autóval kell jönni és a közelben parkolót kell találni a kulcs programozásának az idejére.

Egy egyszerűbb Volkswagen kulcskészítés körülbelül 20 percig tart, de van olyan autókulcs is, aminél összetettebb feladatokat kell csinálnunk és az eltarthat akár 2 órán keresztül is.

Mielőtt elindul hozzánk autókulcsot készíttetni, minden esetben érdeklődjön előzetesen telefonon, hogy minden feltétel adott legyen a kulcsmásoláshoz!

Milyen Volkswagenhez tudok kulcsot készíttetni?  – Szinte az összes típust meg tudjuk oldani, lényeg, hogy legyen raktáron kulcsunk. Évjárat és típus fontos, de a Volkswagen bicskakulcsok esetében lényeges még a kulcson található felirat is. Sokféle távirányítóval készítették őket, a programozásnál csak olyan bicskakulcsot lehet készíteni hozzá, amilyen a gyári volt.

Ha én viszem a kulcsot, azt is megcsinálják? – Sok helyen nem szeretik ha az ügyfél hozza kulcsot, de ha előre megbeszéljük, természetesen hozott kulcsot is felprogramozunk. Sikeres programozás esetén kipróbáljuk a kulcsot, hogy minden funkció működni fog-e, ha igen, akkor mehet az ügyfél boldogan. Garanciát viszont nem adunk a kulcsra, tehát, ha egy óra múlva a kulcs szétesik, akkor hozzánk ne jöjjön, mivel nem nálunk vette a kulcsot!

Nagyon sok dologra kell figyelni amikor a megfelelő kulcsot kiválasztja az ember. Hozzánk sokan jönnek, hogy hoznak az ebay-ről vagy aliexpressz-ről vásárolt kulcsot és gyakran nem lehet azokat felprogramozni. Ezeknek a következő okai vannak. Vannak olyan internetes kereskedők, akik szemrebbenés nélkül eladják a már valamilyen autóhoz felprogramozott kulcsot. Tudni kell, hogy egy feltanított kulcs le van zárva, és nem lehet újraprogramozni! Tehát a kulcs, kuka! Sok esetben megveszik a kulcsot, mert hasonlóan néz ki, de nem figyelnek a kulcsokon szereplő azonosítószámokra, amik nagyon fontosak. Vannak speciális esetek, amikor csak alvázszámból lehet megmondani, hogy az adott autóhoz melyik távirányító lesz a jó. Ha a Kulcskirály dolgozói is bizonytalanok, akkor rögtön alvázszámot kérünk és tuti jó lesz a kulcs!

Volkswagen Passat kulcsokat minden típushoz és gyártási évhez el tudunk készíteni, lehet az régebbi bicskakulcs, vagy az újabb szabadkezes kulcs is. Start/stop rendszerrel működő Volkswagenekhez is el tudjuk készíteni a programozást.

Volkswagen Touareg kulcsmásolás a régebbi, első generációtól, egészen a legújabb modellig, mindegyik típushoz megoldható !

Mennyibe kerül egy Volkswagen kulcsmásolás?  – Árat, minden esetben csak a pontos típus és gyártási év ismeretében tudunk adni!

Újabb autók esetében, tudni kell, hogy egy szabadkezes kulcs magasabb árban van, mint egy normál bicskakulcs. Áraink a márkaképviselet áraihoz képest kb. a fele! Van olyan Volkswagen Touareg kulcs, 2016-os, ami a márkaszervizben 150 ezer forint, mi 60 – 80 ezer forint között meg tudjuk csinálni!

Casco biztosításhoz kell a második kulcs! Elfogadja a biztosító, amit csinálunk?  Az általunk készített autókulcsokat a biztosító elfogadja, és nyugodtan lehet utána Casco-t csináltatni.

Vannak olyan régebbi kulcsaink, amik nem tartalmaznak emblémát, logót, de az könnyedén pótolható bizonyos internetes oldalakon.

A Kulcskirály autókulcs fejlődésének hála, mára minden Volkswagen autókulcsot le tudunk másolni és tudjuk őket programozni! Ha kulcsot kell másolni hívjon minket! Elérhetőségünket megtalálja a kapcsolat menüpont alatt!