Rover autókulcs-másolás

A Rover autógyártó vállalat elég fura módon készítette el a slusszkulcsot, illetve a hozzá külön tartozó távirányítós, műanyag kapu-távirányítóhoz hasonlító egységet. 1995-től 2002-ig gyártották így, hogy külön van a kulcs. Ez elég kényelmetlen megoldás, de abban az időben, úgy tűnik a mérnökök csak így tudták megoldani. A kulccsal lehetett indítani az autót, a távirányítón az egyik gomb nyitotta, a másik zárta az autót. A kulcsban volt elhelyezve az immobilizer.

2003-tól már öszvéresítették a kulcsot és a távirányító egységet, így most már a kulcsban van a nyomógomb is, és az indításgátló is. A Kulcskirály megbirkózik a régi Rover kulcsok másolásával, felprogramozásával, tanításával. Ha nagyon sürgős a feladat, akkor üzletünk előtt, vagy valamelyik szomszédos utcában lehet leparkolni az autóval és mi a boltban elkészítjük a kulcsmásolatokat. Ha az autó nem mozgásképes, akkor előzetes telefonos egyeztetéssel, a helyszínre kivonulunk, és ott megoldjuk a Rover autókulcs-másolást.

Ne felejtse el, ha Rover kulcsok másolásáról van szó, akkor a Kulcskirályra számíthat, hétköznap 8 és 18 óra között. Egyéb információt a következő számokon kérhet: 06-1-312-2064 vagy 06-70-679-6363. Írhat nekünk az autokulcsmasolas@gmail.com e-mail címre is.