Reanult kártyák programozása

A Renault Mégane, Scenic, Grand Scenic, Laguna, Espace gépkocsik nem hagyományos kulccsal indulnak, hanem egy úgynevezett kulcskártyával. Ennek van kialakítva egy saját hely, ahová be kell helyezni és így indul az autó.

Azonban ez a kártya sokszor elkallódik, eltűnik. Üzletünkben tudjuk ezt a kulcskártyát pótolni, semmilyen kód nem szükséges, csak az autónak a jelenléte. Ha az utolsó kulcskártya is elveszett, az sem probléma, hiszen a kártyaprogramozást a helyszínen is el tudjuk végezni egy speciális diagnosztikai géppel. Ez a művelet kb. 10-15 percig tart, majd az új kulcskártyával már indul is az autó.

Akár pót kulcskártyát szeretne, akár az elveszetett kell pótolni, a Kulcskirály szakemberei megoldják Önnek! Egy Renault autóhoz maximum 4 db kulcskártya készíthető el.

A kulcskártyába belecsúsztatva található egy kis fémpenge is, ez az ún. szervizkulcs. Ha a kártyában lemerülne az elem, ezzel a szervizkulccsal nyitható az autó. A kulcskártyában vállaljuk az elemcserét is, illetve ha valamilyen egyéb probléma merülne fel, bátran forduljon hozzánk, megpróbáljuk megoldani, vagy a javítást elvégezni.