Nissan autókulcs programozás

A Nissan autók kulcsai között az egyszerűtől a komplikáltabb proxy kulcsokig mindenféle előfordul. Az autókulcs tanítás vagy programozás többféleképpen is történhet, attól függően, hogy mi a pontos gyártási év vagy melyik típusról beszélünk.

A személygépkocsik körében a fejlesztések minden esetben sokkal előrehaladottabbak, mint a haszongépjárművek esetében. Egy teherautó kulcsa sokkal egyszerűbb és olcsóbban készíthető el, mint egy személyautó kulcsa. A Nissan autókulcsok lehetnek két- vagy háromgombos kivitelűek.

A Kulcskirályban minden Nissan autókulcsot tudunk programozni, legyen az távirányítós kivitel vagy sima, nem nyomógombos változat. Az távirányítós autókulcsokban különböző méretű elem található, de a legtöbb esetben 3 V-os. Ez adja a nyomógomboknak a szükséges energiaforrást, ha megnyomjuk a gombot a kulcson, akkor az kellő távolságon belül, nyitni vagy zárni tudja az ajtókat. Az indításgátló chipnek nincs szüksége energiaforrásra, abban saját maga és a gyújtáskapcsolóban lévő szerkezet együttesen gerjesztik az adatokat, és az alapján kommunikál a kulcs a gépjármű elektronikájával. Előre programozott chipek, autókulcsok a Nissan esetében nemigen fordulnak elő, talán a legújabb keyless-go kulcsok azok, amik ezt tudják. A régebbi japán modelleknél külön volt a chip és a távirányító, az immobiliezer chip pedig akár simán másolható vagy klónozható.

Nissan autókulcsház-csere is megoldható a Kulcskirály zárszaküzletben! Minden típushoz tartunk kulcsburkolatot, típus és gyártási évtől függetlenül. Abban az esetben érdemes kulcsházat cserélni, ha a nyomógombok külső burkolatrésze már sérült, egyáltalán nem reagál a nyomásra. Mint a legtöbb autókulcs, a Nissan is műanyag kulcsházas, így előfordulhat, hogy a burkolat törik vagy reped. Ezt érdemes azonnal javíttatni, mert ha párát vagy nedvességet kap az autókulcs elektronikája, akkor a kulcsház csere már nem megoldás, csak az új autókulcs programozás.

Nissan autókulcs javítást vállalunk!

Amennyiben a nyomógombok már nem reagálnak, akkor sem, ha elemet cseréltünk, akkor érdemes elhozni hozzánk az autókulcsot, mert lehet, hogy egy mikrokapcsoló cserével ez gyorsan és olcsón javítható. A kulcs bevizsgálása és hibafeltárása nem kerül semmibe a Kulcskirályban, ez díjtalan! A javításért kérünk pénzt, ami viszont lényegesen olcsóbban elvégezhető, mint ha a márkaszervízben kérnének egy új kulcsot. A Nissan kulcsjavítás körülbelül egy órán belül megvan, attól függően, éppen mennyi kulcs van nálunk, amit javítani kell.

Sokféle Nissan autókulcs van, a Qashqai az, ami tarol a legnagyobb számban. A Qashqai szó jelentése egy bizonyos iráni törzsről kapta a nevét és a szó szerinti fordításban “városi nomád”-ot jelent. Lehet, hogy ennek is köszönhető, hogy annyira népszerű a SUV-ok körében. Minden esetre, ha ehhez az autóhoz kell kulcsot programozni, akkor a Kulcskirályban jó helyen jár! Az autókulcsos részlegünk fel van készülve az összes Nissan autókulcsra, programozunk X-trail és Nissan Note kulcsokat is!

A Kulcskirályt ne keresse máshol, mi csak a pesti oldalon vagyunk elérhetők, a Nyugati tér mellett, a VI. Bajcsy-Zsilinszky út 63 szám alatt! Nincs Budán üzletünk, és nem tanítunk, nem programozunk máshol autókulcsokat!

Ha Nissan autókulcs másolás felől érdeklődik, keressen minket telefonon, vagy e-mailben! Jöjjön el hozzánk az autóval, ha a kulcs már megérkezett és programozni kell azt!

E-mail cím: autokulcsmasolas@gmail.com

Telefonszám: +36/70 679 6363