Elem csere

Üzletünkben az autókulcsok másolásán, illetve az autókulcsok készítésén kívül, a kulcsok fejében és a távirányítóban is végzünk azonnali elemcserét ügyfeleink számára.

Ne álljon neki otthon házilag csavarhúzóval, pengével feszegetni a kulcsfejet, mert ezekkel az eszközökkel a műanyag házat is eltörheti! Így egy pár ezer forintos elemcseréből, akár egy 25 ezer forintos ház csere is keletkezhet.

Nagyon sok olyan kulcsot hoznak hozzánk, aminek nekiálltak, de nem sikerült, így az elrepedezett, eltörött, majd az ügyfél egy szigetelőszalaggal vagy pillanatragasztóval ragasztotta össze. Hoztak hozzánk olyan kulcsot is, amibe sikerült is a házat szétpattintaniuk, de a csavarhúzó hegyes vége végigszántotta a kulcsban lévő forrasztott lemezt és így zárlatot okozott. Ha minden kötél szakad, olvassanak utána az interneten, hogyan lehet ezt szétszedni, vagy hívják üzletünket, mi segítünk ebben is!

Nem beszélve arról, hogy minden kulcsházban vagy távirányítóban (minőségben, méretben, erősségben) másfajta elem való. Ez azért fontos, mert egy erősebb elem tönkre is teheti a chipet, vagy egy gyengébb, nem fogja működtetni a nyitást, zárást. Eddig, akik maguknak próbálták az elemet kicserélni és nálunk kötöttek ki, mind megbánták, hogy hozzányúltak, ezért nem győzzük hangsúlyozni, hogy kulcsház-csere és elemcsere kapcsán, jöjjenek a Kulcskirályba!

Az autókulcs másoló kollégánk, egy kis speciális eszközzel, sérülésmentesen kettényitja a házat, így az ügyfél észre sem veszi, hogy ki lett benne cserélve az elem. Ha a szervizes kolléga esetleg talál valami hibát a kulcsfej belsejében, akkor azt az ügyfélnek megmutatja, és igény esetén, kijavítja, megforrasztja, kicseréli vagy megigazítja azt is.