Autókulcs-másolás szombaton

Gyakran keresnek meg bennünket, hogy látják, az üzletünk nyitva van szombaton, így szeretnének akkor jönni autókulcsot másoltatni.

Ahogy éreztük, az egyre nagyobb igényre való tekintettel, autókulcs-másolással foglalkozó kollégánk havonta egy szombaton dolgozik. Mindig érdemes előzetesen érdeklődni telefonon, vagy előre időpontot kérni. Mivel az autókulcs programozás lényegesen lassabb és összetettebb feladat, mint egy lakáskulcs készítés, így nem biztos, hogy mindenkit azonnal ki tudunk szolgálni.

Üzletünk a belváros központjában található, így a parkolóhelyek folyamatosan cserélődnek, érdemes várni és figyelni, hol szabadul fel éppen egy közeli hely. Amíg a szombati napokon a parkolás díjmentes, és sok embernek esik a szabadnapja a hétvégére, így próbálják erre az időpontra tenni a kulcsmásolást. Mi nem tudunk senkinek sem parkolást biztosítani, ezt mindenkinek önállóan kell megoldania. Gyakran előfordul, hogy szükségünk van az autóra, hogy akár a távirányítót feltanítsuk, vagy a chipet lemásoljuk. Kérünk mindenkit, hogy ne délben érkezzen, hanem lehetőleg reggel 9 és 10 óra között, amikor még viszonylag simán lehet parkoló helyet találni, akár a felüljáró alatt is. Ha többen jönnek, csak egy ember jöjjön be az üzletbe, addig a többiek tudnak az autóban is várakozni, és ha kell, errébb is tudnak állni.

Szombaton, reggel 9 órától, délután 13 óráig vagyunk nyitva!

Legutóbbi eset volt, hogy az ügyfél azon sértődött meg, mert háromutcányival arrébb talált egy parkolóhelyet, délben, egy parkolóházban, kb. 1 km-es távolságban, és mi kértük, hogy jöjjön közelebb, különben nem vállaljuk a távirányítós Ford kulcs készítését. Előtte egyeztettünk telefonon is, és akkor kifejezetten kértük, hogy ne délre érkezzen.

Előre egyeztetett időpontban szombaton is vállalunk autókulcs-másolást!