VOLVO KULCSMÁSOLÁS

Volvo S40, V40, V50 autókulcsok másolása

volvo-s40-kulcsmasolasA Volvo S40 a svéd Volvo autógyár alsó-középkategórias modellje, amely éveken át a gyár legkisebb modellje volt. (A C30 vette át a helyét). A Volvo V40 a kombi változat elnevezése volt 2004-ig. 2004-ben következett a modellfrissítés. Ekkor nevezték át a kombi változatot Volvo V40-ről Volvo V50-re. Az első generációs Volvo S40-t még egy ideig forgalmazták S40 Classic néven, de a V40 végleg lekerült a palettáról. A Volvo S40 és a Volvo V50 között csupán a kialakítás (kombi, szedán) a különbség, minden más lényeges tulajdonságban megegyeznek. 2007 év végén mutatták be a legújabb S40-t és V50-t.

A Volvo S40 első generációját 1995-2004 között, a második generációját 2004-2008 között gyártották, a második generációs, ráncfelvarrott változatot pedig 2008 óta gyártják.

Mivel a Volvo S40-et, V40-et és V50-et már a kilencvenes évek közepétől gyártják, így az autókulcsok túlnyomó többségében már beépített indításgátló található. Mindenképp hozzák el hozzánk az autót az üzletbe a kulcsmásoláshoz, mert csak így tanítható rá a micro chip az új kulcsokra. Amennyiben 1995-ös, immobilizer nélküli Volvo S40, Volvo V40 vagy Volvo V50 kulcsok tulajdonosa, úgy az autókulcsot Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépünkön, a helyszínen, pár perc alatt lemásoljuk Önnek.

Volvo S60, V60 indítókulcs-másolás

vovo-s60-kulcsmasolasA Volvo S60 a svéd Volvo autógyár kompakt modellje. 2000-től került gyártásba, két modellváltozatban, mint a Volvo S70 utódja.

Mivel a Volvo S60 és V60 modellje 2000 után gyártott, így az indítókulcsokban is már beépített indításgátló található. Ennek ismeretében jobb, ha az autó ott van a kulcsmásolásnál, mert előre sem a Volvo S60, sem pedig a Volvo V60 esetében sem lehet megmondani, hogy a chippel ellátott kulcsok másolásához szükséges-e maga az autó. Érdemes egyből az autóval érkezni hozzánk, így a helyszínen azonnal elvégezhető a chip tanításos kulcsmásolás. Tanácsos telefonon előre érdeklődni, mert nem mindegyik évjárathoz oldható meg az immobilizer chip tanítás.

Volvo S80 slusszkulcs-másolás

2009 Volvo S80 SedanAz első generációs Volvo S80-t 1998-ban mutatták be. A második generáció bemutatása előtt több, mint 368 000 darabot adtak el belőle. A Volvo szedánok legnagyobbika az S80 (erre utal a 80 jelölés).

Ha Volvo S80 autókulcsai másolását ránk bízza, nem fog csalódni! Üzletünkben megvárható a Volvo S80 modell slusszkulcsának másolása. A legtöbb Volvo S80 slusszkulcsban már beépített indításgátló található, ebben az esetben is bátran forduljon hozzánk, mert ezt is könnyedén megoldjuk! De azt fontos megemlítenünk, hogy nem mindegy, milyen az autó évjárata, nem minden évjáratból olvasható a chip programozásához szükséges adat. Érdemes telefonon érdeklődni a lehetőségekről!

Volvo V70 autókulcsok másolása

volvo-v70A Volvo V70 modellt a svéd gyártó 1996 óta gyártja, jelenleg a harmadik generáció gyártása folyik. A V70 modell nevében a „V”, az angol „versatility” szót jelenti, ami az autó sokoldalú felhasználhatóságára utal, a 70 pedig a platform méretére utal (tehát a V70 kisebb, mint a V90, de nagyobb, mint a V40).

Mivel a Volvo V70 egy modern autó, így a beépített indításgátlóval felszerelt, immobilizeres autókulcsainak másolását ránk bízhatja! Az immobilizernek, az új, másolt kulcsra történő átprogramozása nélkül az autó nem indítható el. Mi úgy végezzük el a V70 modell autókulcsok másolását, hogy rátanítjuk az új kulcsokra a micro chipet, így a másolt kulcsokkal is működtethető lesz az autó. Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk Volvo V70 slusszkulcsot! Minden esetben szükséges az autó, vannak olyan típusok, amiknél csak a gyári kulcsot fogadja el az indításgátló rendszer. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy minden modell esetében megoldott legyen a kulcsmásolás.

Érdemes telefonon érdeklődni az árakról és lehetőségekről.

Volvo CX60 indítókulcs-másolás

volvo-cx60-kulcsmasolasA Volvo CX60 egy kompakt méretű, crossover SUV, amelyet a Volvo Belgiumban gyárt, a Volvo P3 platformjára. A CX60 2008-ban került bemutatásra és 2009-től kezdődően, a Volvo legtöbbet eladott autója címet viseli.

Általánosságban elmondható, hogy a Volvo CX60 kulcsai indításgátlóval vannak felszerelve. A kulcsfejben található egy micro chip, amely egy kódot küld az autónak, és a megfelelő kód esetén az autó elindul. A Kulcskirály le tudja másolni az Ön által hozott kulcsot. Jelenleg nyerskulcsot egyelőre csak hivatalos szervizben lehet rendelni, de hamarosan nálunk is elérhető lesz.

Volvo CX90 slusszkulcsok másolása

volvo-cx90-kulcsmasolasA Volvo CX90 egy közép-méretű, luxus crossover SUV, amelyet a svéd gyártó 2002 óta, a svédországi üzemében gyárt. 2005-ben a Volvo legtöbbet eladott autója volt mind Amerikában, mind világszerte.

Mivel a Volvo CX90 egy modern személyautó, így a kulcsai már a mai, modern technikának megfelelően, beépített immobilizerrel rendelkeznek. A micro chippel, vagy más néven indításgátlóval ellátott Volvo CX90 kulcsok másolásakor, azonban már nem elegendő magát a kulcsot mechanikusan egy másológépen lemásolni, hanem a kulcsba helyezett chipet is ki kell olvasni, és egy másik chipre rá kell tanítani. Jelenleg hivatalos szerviz foglalkozik csak ezzel, nálunk a mechanikus másolást tudják elvégeztetni. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően, a közeljövőben nálunk is elérhető lesz a komplett kulcs készítés.

Fontos megemlítenünk, hogy jelenleg akadozik a Volvo kulcs beszerzésünk, ezért egyelőre nem minden típushoz érhető el a kulcs-pótlás!

Az árainkról és a lehetőségekről minden esetben érdeklődjön üzletünkben, mielőtt Volvo kulcsot szeretne másoltatni! A kulcsház csere és kulcsjavítás szinte minden modellnél megoldott!