SAAB KULCSMÁSOLÁS

A SAAB AB egy svédországi központú, repülőgép- és gépkocsigyártó társaság, melyet 1937-ben alapítottak,Trollhättanban. A neve egy mozaikszó, a "Svenska Aeroplan Aktiebolaget" -ből összerakva (fordítása: Svéd Repülőgép(gyártó) Rt.), leírva "SAAB". Az eredetileg repülőgépeket gyártó cég új utakat próbált keresni az üzletágak változatosabbá tételére, és a40-es évek végén gépkocsikat kezdett gyártani. A gépkocsigyártó részleg székhelye Trollhättan lett. Az első típust 1947. június 10-én mutatták be, ez a 92001-es volt. A társaság hamar ismertté vált biztonságos és megbízható autóiról, emlékezetes versenytörténelméről.1992-ben a GM megvette a gépkocsigyártó részleg 51%-át, a Saab Automobile-t, egy évtizeddel később pedig a többit is.

Saab 9-3 autókulcsok másolása

saab-9-3-kulcsmasolasA Saab 9-3 típusát 1998 óta gyártják, Svédországban.

Ha a Saab 9-3 autókulcsai másolását ránk bízza, nem fog csalódni! Üzletünkben megvárható a Saab 9-3 kulcsainak másolása. Amennyiben a Saab 9-3 autókulcsban beépített indításgátló van, akkor is fordulhat hozzánk, mert ezt is könnyedén megoldjuk! Az immobilizeres kulcsok másolása számunkra nem probléma!

Tehát, ha Saab 9-3 slusszkulcsot szeretne másoltatni, legyen az immobilizeres vagy anélküli, térjen be hozzánk! Üzletünkben az autókulcsok másolását azonnal és helyben elvégezzük, ehhez nem kell előre bejelentkezni sem!

Jelenleg minőségbeli problémák miatt a távirányítós immobilizeres Saab kulcsokat nem tudjuk beszerezni. Ez a közeljövőben megoldódik és újra elérhető lesz a jó minőségű, gyári kivitel. Ezt üzletünknél rövid időn belül felprogramozzuk. A kulcsház cserét és az elektronika javítást továbbra is zökkenőmentes el tudjuk végezni, garanciával. Érdemes a kulcsmásolási szándék előtt telefonon érdeklődni!Jelenleg minőségbeli problémák miatt a távirányítós immobilizeres Saab kulcsokat nem tudjuk beszerezni. Ez a közeljövőben megoldódik és újra elérhető lesz a jó minőségű, gyári kivitel. Ezt üzletünknél rövid időn belül felprogramozzuk. A kulcsház cserét és az elektronika javítást továbbra is zökkenőmentes el tudjuk végezni, garanciával. Érdemes a kulcsmásolási szándék előtt telefonon érdeklődni!

Saab 9-5 slusszkulcsok másolása

saab-9-5-kulcsmasolasA Saab 9-5 autót, szintén Svédországban gyártották, 1997 és 2012 között. Az első generációs 9-5 1997-ben került bemutatásra, mint a Sab 9000 utódja.

Általánosságban elmondható, hogy a Saab 9-5 slusszkulcsokban már található micro chip, így a kulcs nem másolható le egyszerűen a Bravo Professional kulcsmásoló gépünkön, hanem az immobilizert is rá kell tanítanunk az új kulcsokra. Természetesen ez üzletünkben nem akadály, a Saab 9-5 kulcsainak másolását nyugodtan ránk bízhatja. Amennyiben az autó is jelen van, az leegyszerűsíti a helyzetet, mert lehet, hogy szükség is lesz rá. Kulcsmásoló üzletünk készséggel lemásolja a Saab 9-5 gyújtáskulcsokat és a másolt kulcsra rátanítja az immobilizert. Minden esetben érdemes telefonon érdeklődni. Az immobilizeres Saab kulcsoknál akadozik a beszerzés. Igyekszünk raktáron tartani minden típust, így nem kell várni a rendelésre, és azonnal meg tudjuk csinálni a programozott, komplett kulcsot.

Saab 900 autókulcs-másolás

saab-9000-kulcskiralyA Saab 900 egy luxus kompakt autó volt 1978 és 1998 között, melynek két generációja létezett. A „klasszikus” generáció 1978 és 1993 között, illetve az „új generáció” 1994 és 1998 között.

Amint az minden autótípusnál elmondható, a régebben gyártott autók még nem voltak indításgátlós kulccsal felszerelkezve és ez igaz a Saab 900-ra is. Az egyszerűbb, fogazott Saab 900 autókulcsokat üzletünkben azonnal lemásoljuk. Tesszük ezt az immobilizeres kulcsokkal is, ám azok nincsenek meg 3 perc alatt, mert az immobilizert rá kell tanítani az új kulcsokra. Számunkra ez sem jelent gondot! Simán elvégezzük, pusztán egy eredeti autókulcs és az autó szükséges hozzá.

Saab 9000 slusszkulcs-másolás

A Saab 9000 1984 és 1998 között volt forgalomban, melyet a fent említett 9-5 típussal váltottak ki 1999 végén.

Mind az immobilizer-rel ellátott, mind az indításgátló nélküli Saab 9000 slusszkulcsokat lemásoljuk üzletünkben. Amennyiben az autót 1996 előtt gyártották, úgy nagy valószínűség szerint még az autóra sincs szükség a kulcsmásolás elvégzéséhez, csupán egy kulcsot kell nekünk prezentálni. A kulcsmásolás megvárható.