Ritka kulcsmásolások

Ezen a héten két olyan kulccsal is felkeresetek minket, amit Budapesten senki nem tudott lemásolni. Persze mi, mint a kulcsok királya, szokásunkhoz híven, csak leemeltük a falról a nyerskulcsot, és percek alatt megoldottuk az ügyfél kérését.

Az egyik egy raklap telephely tulajdonosa volt, aki egy nagyon régi Multicar autóval rendelkezett, és ennek a slusszkulcsát hozta be hozzánk. Igaz, hogy nagyon kopott és régi volt, de mi ettől függetlenül lemásoltuk. Az ügyfél, miután délután kipróbálta a kulcsot, a gyömrői telephelyről vissza is hívott minket, és megköszönte, hogy gyors segítséget nyújtottunk neki.

A másik eset, egy síelésből hazaérkező család története. Elhagyták a sípályán a tetőbox kulcsát, és nagyon sok személyes cuccuk, illetve a svájci csokik bennrekedtek a dobozban. Sok céget felhívtak, de mindenki csak szétfúrni tudta volna a zárat, de azt a tulaj nem engedte, mert elég drága volt a Thule box. Mondtuk neki, hogy zárás után álljon meg a bolt előtt, és megoldjuk. Profi zárbetét-szerelő kollégánk, egy speciális kis eszközzel kinyitotta a dobozt, kiszedte a központi zárat belőle, és csinált hozzájuk kulcsokat. Ügyfelünk igen elégedetten távozott, még egy nagy tábla csokit is kaptunk grátiszként.