RÉGI AUTÓK KULCSMÁSOLÁSA

Trabant autókulcsok másolása

trabant-kulcsmasolasA Trabant egy keletnémet gépkocsitípus, melyet a német VEB Sachsenring gyártott. Az első Trabant 1957. november 7-én gurult le a futószalagról. A legelterjedtebb autó volt Kelet-Németországban, és a többi szocialista országba is exportáltak belőle. A Trabant volt az első jármű az NDK-ból, ami a keleti közlekedés szimbólumává vált. Régebbi kiadású autós szakkönyvek még Törpeautónak nevezték, hiszen – egyes tévhitek szerint – eredetileg nem is kocsinak készült, hanem fedett motornak. 1957 és 1991 között gyártották.

Amennyiben Trabant autókulcsokat szeretne másoltatni, bízza ránk bátran! Kiváló és pontos kulcsmásoló gépeinkkel lemásoljuk Önnek Trabant autókulcsait! Az autókulcs-másolás üzletünkben megvárható!

Wartburg slusszkulcs-másolás

wartburg-kulcsmasolas1955. október 18-án látta meg a napvilágot az eisenachi autógyárban a Wartburg 311-es típus első darabja. 1965-ig mintegy 260 000 Wartburg 311-est gyártottak le, és adtak el. Ennek 51 százalékát külföldön értékesítették. A Wartburgok iránt egyre nagyobb volt a kereslet a szocialista oldalon. Főleg Csehszlovákiában és Lengyelországban volt jelentős az értékesítés. A nem szocialista országok közül Finnország és Svédország vezetett az érdeklődésben. A Wartburgok palettáját rendszeresen frissítették, bővítették. 1955 és 1991 között gyártották.

Ha Önnek Wartburg autókulcsok másolására van szüksége, mi lemásoljuk a Wartburg slusszkulcsokat! Vállaljuk bármilyen Wartburg autó slusszkulcsainak másolását, nálunk a kulcsmásolás megvárható és garanciális!

Skoda autókulcs-másolás

skoda-kulcsmasolasNegyven évvel ezelőtt, 1969 augusztusában gördült ki a Mladá Boleslav-i autógyár kapuján a Škoda 100/110-es modellsorozat első darabja. A kocsi az MB 1000/1100-as szériát váltotta fel. Az 1000MB egy csodálatos formatervű autó volt, de a farmotor miatt nem lehetett csak szedán, és kupé verzióban gyártani. Utóbbira meg kicsi volt az igény a munkás, paraszt körökben. Ennek ellenére nem váltottak, és 1959-ben modernizálták. Az igényes részletességgel, művészien megtervezett orrot, légbeömlőt, hátsólámpát egy kommerszebb, egyszerűbb stílusúra cserélték, ami akkor mindenképp modernebbnek hatott. A kocsi nagyjából egy időben jelent meg az 1101-es Zsigulival, így közvetlenül annak az ellenfelének minősült. A régi típusú Skodákat 1969 és 1980 között gyártották.

A régi Skodák kulcsainak túlnyomó többsége fogazott kivitelben készült. Az ilyen régebbi kulcsokat pontosan és precízen tudjuk lemásolni Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépünkön. A régi Skoda kulcsok másolása üzletünkben pár perc alatt elkészül, így megvárható. Az autókulcsok másolásához az autó jelenléte nem szükséges.

Lada, Zsiguli kulcsok másolása

A Lada az orosz AvtoVAZ járműgyártó vállalat márkája. A szovjet időszakban ezt a márkanevet csak az exportra szánt járműveknél használták, ugyanazokat a modelleket a belső szovjet piacon Zsiguli márkanéven forgalmazták. A Lada gyártása 1972-től folyik, napjainkig.

A régebben gyártott Ladák, Zsigulik kulcsai egyszerű, fogazott kulcsok voltak. Ezeket az autókulcsokat üzletünkben azonnal lemásoljuk. A kulcsmásolás megvárható és garanciális! Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk Lada autókulcsokat!

Polski Fiat autókulcsok másolása

polski-fiat-kulcsmasolasA Polski Fiat egy lengyel autómárka. Ezzel a névvel az olasz Fiat cég licence alapján gyártották és szerelték össze Lengyelországban, az ilyen nevű gépjárműveket. A márkát 1932-ben alkották, amikor a lengyel kormány megegyezett a FIAT céggel, hogy gyárthassa azt varsói gyárában. Az autókat egy újonnan alakult lengyel-olasz cég, a Polski Fiat értékesítette és szervizelte. Kezdetben a járműveket olasz eredetű alkatrészekből szerelték össze. Az 1930-as évek közepétől a gyár megkezdte a teljesen saját gyártású autók kibocsátását. A Polski Fiat márka az 1960-as években jelent meg újra, ekkor a lengyel kormányzat felújította kapcsolatát a FIAT céggel, és megvásárolta a Polski Fiat 125p licencét. Az első ilyen gépjárműveket 1967-ben szerelték össze olasz alkatrészekből, a tényleges gyártásuk 1968 és 1991 között történt.

Cégünk vállalja bármilyen évjáratú Polski Fiat slusszkulcsainak másolását, kedvező áron, garanciával. A kulcsmásolás megvárható üzletünkben. A régebbi kis Polski autókulcsok természetesen még nem rendelkeztek semmilyen védelemmel. Üzletünkben így egyszerűen és gyorsan lemásoltathatók a kis Polski kulcsai.