MAZDA KULCSMÁSOLÁS

Mazda 121 autókulcs másolás

mazda-121A Mazda 121 modelljét 1975 és 2002 között gyártották.

Az 1996 előtt készült Mazda 121 autók kulcsait, amelyek fogazottak, a Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépen, amelyek pedig kígyómarásos mintájúak, azokat a Silca Matrix kulcsmásoló gépen másoljuk le. Ezeknek a Mazda 121 slusszkulcsoknak a másolásához nem szükséges az autó jelenléte, mert ezekben a kulcsokban még nem volt beépített immobilizer.

A modernebb, chippel rendelkező Mazda 121 autókulcsokat is képesek vagyunk lemásolni, annyi különbséggel, hogy valószínűleg szükséges hozzá maga az autó is, mivel az immobilizert rá kell tanítani az új kulcsra, amennyiben működtetni szeretnénk vele az autót.

Mazda 2 indítókulcs másolás

mazda-2Ezt a kis városi autót 2002-től gyártják napjainkig. Természetesen ez is el van látva immobilizeres indításgátló rendszerrel. De ez nem akadály számunkra, vállaljuk az indítókulcs elkészítését, a gyári távirányítós kulcs javítását, és kulcsház cseréjét, valamint az elem cseréjét is.

Mazda 323 kulcsmásolás

Az 1998-tól 2003-ig gyártott Mazda 323 típusban is találkozhatunk indításgátló rendszerrel. Sajnos ezekbe a modellekbe egy minden más típustól eltérő, nagyon ritka és nehezen beszerezhető immobilizer chipet építettek. Emiatt nagyságrendekkel drágább a chipes kulcsmásolás mint a többi Mazda típusnál. De üzletünkben rövid idő alatt meg tudjuk oldani, mégpedig garanciával. A kulcsház csere ennél a típusnál is megvárható.

Mazda 626 autókulcs másolás

A 626-os modell esetében is a ritka fajta, nehezen beszerezhető transzponderrel szerelték a kulcsokat. Csakúgy, mint a 323-as Mazda esetében, a kulcsmásolás itt is megoldható. Valamint a kulcsfelújítás is.

Mazda 5 autókulcs másolás

mazda-5-kulcsmasolasA Mazda egyterű, mondhatni családi autója, a Mazda 5. Indításgátló rendszere, ennek a típusnak is megegyezik a többi Mazda típussal. Legyen szó akár egy indítókulcs másolásról, kulcsház cseréről, vagy távirányítós kulcsjavításról, keresse üzletünket!

Mazda CX7 és CX9 indítókulcs másolás kulcsmásolás

mazda-cx7-9-kulcsmasolasTermészetesen a Mazda is rendelkezik városi terepjáró modellekkel, a CX-7-tel, és nagytestvérével, a CX-9 el. Mindkét típus esetében meg tudjuk oldani az immobilizeres indítókulcs másolást, a gyári távirányító szakszerű javítását, valamint kulcsház megrongálódása esetén, a kulcsház cseréjét is.

Mazda RX-8 autókulcs másolás

mazda-rx8Városi sportautóként lehetne leginkább jellemezni a Mazda RX-8-as modelljét, amit 2004-óta gyártanak. Immobilizeres indításgátló rendszerrel rendelkezik így ennél a típusnál is transzponderes kulcs kell az indításhoz. Üzletünkben vállaljuk ennek elkészítését, valamint kulcselektronika javítást, elem- és kulcsház cserét.

Mazda 3 slusszkulcsmásolás

mazda-3-kulcskiralyA Mazda 3 személyautókat Japánban gyártják 2003-tól, mind a mai napig.

Valószínűsíthetően, mivel a Mazda mindig elöl járt az újításokkal az autógyártás területén, a 2003 után gyártott Mazda 3 autók kulcsaiba is már beépített indításgátló található. Ennek ismeretében jobb, ha az autó velünk van a kulcsmásolásnál, mert előre a Mazda 3-nál sem lehet megmondani, hogy a chip-el ellátott kulcsok másolásához szükséges-e az autó, de mindig biztosabb, ha ott van. Így a helyszínen azonnal elvégezhető a chip tanításos kulcsmásolás.

Mazda 6 gyújtáskapcsoló kulcsainak másolása

Front 3/4 ViewA Mazda 6 egy nagy családi autó, melyet 2002-től gyártanak a japánok, napjainkig. Ezt a modellt a 626 helyére fejlesztették ki.

A legtöbb Mazda 6-os esetében a sima chipes kulcsmásoláshoz elegendő elhozni a kulcsot.

A távirányítós kivitelhez viszont, minden esetben szükséges az autó, mert ezt diagnosztikai csatlakozón keresztül programozzuk. Az újabb modellek esetében a bicskakulcsot már az úgynevezett kulcskártya váltotta fel. Ebből is kétféle típus létezik: a szabadkezes és a sima, normál kártya. A szabadkezes kulcs elég, ha a zsebünkben van az utastérben, és az autó érzékeli. A normál kulcskártyát az erre kialakított helyre kell behelyezni, utána indítható a gépjármű. Vállaljuk szinte minden típusú kulcs elkészítését, kulcs javítását és kulcsház cseréjét.

Mazda Xedos 6 autókulcsok másolása

mazda-xedos-61992 és 1999 között gyártották ez a Mazda típust.

A régebbi Mazda Xedos 6 személygépkocsik esetében ugyanaz a helyzet, mint a Mazda 121-nél, azaz a régi kulcs alapján, egy újat másolunk, amelyet rögtön, üzletünkben elkészítünk. A Xedos 6 slusszkulcsmásolás az üzletünkben megvárható. Amennyiben immobilizeres a kulcs, annak másolását és az immobilizer új kulcsra történő kódolását is elvégezzük.

Mazda Xedos 9 indítókulcsok másolása

mazda-xedos-9-kulcsmasolasA Xedos 9-et 1993 és 2003 között gyártotta a japán cég.

Az újabb évjáratú Xedos 9 autókhoz is másolunk kulcsot az üzletünkben, ami szintén megvárható, bár nincs meg 5-10 perc alatt. Előre soha nem lehet megmondani, hogy a chip-el ellátott kulcsok másolásához szükséges-e az autó, de mindig biztosabb, ha ott van, hiszen így a helyszínen azonnal elvégezhető a kulcsmásolás, chip tanítás, és nem kell újból visszatérni hozzánk az autóval.

Mazda MX5 slusszkulcsok másolása

mazda-mx5-kulcsmasolasA Mazda MX5 autót még 1989-ben kezdték el gyártani, és gyártják mind a mai napig.

Bármilyen évjáratú Mazda MX 5 gépkocsival is rendelkezzen Ön, mi lemásoljuk az MX 5 autókulcsokat. Legyen az micro chip-es vagy akár régebbi kulcs, amely immobilizer nélküli, nálunk a kulcsmásolás megvárható és garanciális!

Mazda Premacy autókulcs másolás

Ez a típust 2005-ig gyártották, az indításgátló rendszere ugyanolyan, mint a 323-as és a 626-os Mazdáé. Ritka, de másolható. A kulcsmásoláshoz elegendő elhozni egy működő kulcsot, az autó nem szükséges, de javasoljuk, hogy azzal érkezzenek, mert így azonnal ki is tudjuk próbálni az új kulcsot. Kulcsház cserét Premacy esetében is vállalunk.