HONDA KULCSMÁSOLÁS

Honda Jazz autókulcs-másolás

honda-jazzA Honda Jazz gyártását 1984-ben kezdték meg. Ezt az autót kimondottan az európai piacra szánták.

Az 1994 év előtti Honda Jazz slusszkulcsok, nem transzponderesek, azaz nem micro chippel ellátottak, így a kulcsokat minden további nélkül, egyszerűen le lehet másolni. A régebbi Honda Jazz kulcsoknak a másolása nem különbözik a normál cilinderes kulcsmásolástól, legfeljebb annyiban, hogy ezek a kulcsok párhuzamosan, mind a két felükön bevágással rendelkeznek. Ezeket az autókulcsokat egy egyszerű cilinderes kulcsmásoló gépen le lehet másolni. Mivel ezek a kulcsok általában több mint 20-30 évesek, már annyira kopottak, hogy egy kis pontatlanság is belefér a másolásba, ám a másolt kulcs biztosan nyitni és indítani fog.

1998-tól már minden Jazz autóban találkozhatunk gyári indításgátló rendszerrel. Ez azt jelenti, hogy nem elég a kulcsot mechanikusan lemásolni, a chipet is rá kell programozni az autóra. Ezt üzletünkben rövid idő alatt el tudjuk végezni. Legyen szó akár távirányítós vagy normál kulcsról, kulcs javításról vagy kulcsház cseréről. Fontos megemlíteni, ha Honda kulcsot szeretne másoltatni, minden esetben szükséges az autó, mert diagnosztikai csatlakozón keresztül lehet csak programozni a transzpondert.

Honda FRV és HRV indítókulcs másolás

honda-frv-kulcsmasolasAkár egy testvérpár is lehetne a Honda FRV és HRV hiszen elég sok mindenben hasonlítanak egymásra. Nem kivétel ez alól az indításgátló rendszerük sem. Számunkra nem okoz gondot az indítókulcs lemásolása egyik típusnál sem. Elegendő eljönni az autóval és meg tudja várni helyben a kulcsmásolást. Továbbá vállaljuk a régi használt kopott kulcsok javítását, kulcsház cseréjét és az elem cseréjét.

Honda Civic slusszkulcs-másolás

honda-civic-kulcsmasolas Honda Civic gyártása 1972-ben kezdődött és tíz generációt ért meg. Ezt a népszerű modellt még ma is gyártják.

1996-től már ezekbe a modellekbe is raktak indításgátló rendszert. Eleinte még kezdetleges, másolható, úgynevezett fix kódos chippekkel szerelték az autókat. 1998-tól már újabb típusú ugrókódos transzpondert alkalmaztak. Ezeknél a típusoknál már elengedhetetlen az autó jelenléte, mivel adatot kell olvasnunk az autóból. Diagnosztika csatlakozón keresztül azonban rövid idő alatt fel tudjuk programozni a kulcsot szinte minden évjáratú Honda Civichez. Ha kulcsjavítás vagy kulcsház csere a feladat azt is vállaljuk rövid határidőn belül, garanciával!

Honda Accord gyújtáskapcsoló-kulcs másolás

honda-accord-kulcskiralyA Honda Accordot 1976 óta gyártják és leginkább a négyajtós szedán változata népszerű.

1996-tól ennél a típusnál is gyárilag beépített indításgátló rendszerrel találkozhatunk. Az első generációs immobilizer rendszerek még úgynevezett fix kódos chippel készültek. Ezeknél autó jelenléte nélkül is meg tudjuk oldani a kulcsmásolást. 1998-tól viszont már ugrókódos chippel szerelték, ezeknek a programozásához már minden esetben szükséges az autó jelenléte is. Újabb típusoknál már a távirányítós indító kivitelt is meg tudjuk oldani. Vállaljuk továbbá a kulcsház-cserét szinte minden típusnál, illetve a kulcselektronika javítását.

Honda CR-V kulcsok másolása

honda-cr-v-kulcsmasolasA Honda gyár az első CR-V modellt 1995-ben gyártotta és nagy sikereket ért el vele, mint szabadidő autóval (SUV).

A régebben gyártott Honda CR-V modellek kulcsait egyszerűen, pár perc alatt lemásoljuk ügyfeleinknek üzletünkben.

A mai kor autóinál azonban, pl. az újabb Honda CR-V esetében, nem elég csak magát a kulcsot „chippezni”, az autót is rá kell tanítani az új chipre, a kulcsmásolás folyamatként. Ebből adódóan a hagyományos kulcsmásolás mellett már szükség van egy laptopra, és a megfelelő kommunikációs kábelre, hogy az autóval tudjunk kommunikálni. Miután lemásoltuk a kulcsot és átmásoltuk a chipet, az autón meg kell keresni azt a helyet, ahol a kommunikációs kábelt rá tudjuk csatlakoztatni a gépjárműre és egyben a laptopra is, tehát kell a megfelelő software is. A program és a kábel is autó típusonként változik. Miután az autót rátanítottuk az új kulcsra, akkor lehet a CR-V kulcsmásolását befejezettnek tekinteni. Egy ilyen művelet általában 30-60 percet vesz igénybe. Fontos kihangsúlyozni, hogy a modernebb autók esetében, többnyire csak az autó jelenléte mellett lehet az autókulcs másolást elvégezni.

Honda S2000 kulcsmásolás

Ezt a népszerű sportautót 1999-től szerelték indításgátló rendszerrel. Eleinte még simán másolható fix kódos, később már programozást igénylő, ugrókódos transzponderrel.

A kulcsmásoláshoz érdemes minden esetben az autóval érkezni, így azonnal, helyben meg tudjuk oldani másolást, rövid időn belül. Távirányítós kulcskészítés is megoldható ehhez a típushoz, de erről mindenképpen előzetesen egyeztetni kell. A kulcsjavítás és kulcsház-csere ennél a típusnál sem okoz nekünk problémát.