Helyszíni autókulcs készítés

Természetesen vállalunk kiszállással is autókulcs-készítést, autókulcs-másolást.

Január közepére volt megbeszélve egy Dunaharaszti sütödével, hogy a kisteherautóikhoz a telephelyükön készítünk pótkulcsot. Mindegyik teherautóhoz volt egy saját kulcs, de tudjuk, hogy ha az az egy kulcs elveszik, akkor sokkal drágább készíteni új kulcsot és ezen felül még napokig nem termel az autó.

Öt darab áruszállítóhoz kellett kulcsot készíteni, mindegyik különböző gyártási évű és más típusú gépkocsi volt. Volt köztük 2002-es Mercedes Sprinter, Fiat, Peugeot és Iveco is.  Nem a legújabb modellek voltak, de mindegyik kulcsban volt indításgátló chip.

Vittük magunkkal a mechanikus kulcsmásoló gépeket is, valamint a chip író eszközöket. Biztosították a telepen az áram lehetőséget, így gyorsan ment minden. Egy órán belül elkészült mindegyik teherautóhoz a pótkulcs, így a megrendelőnk is nagyon elégedett volt.

A kulcsokat normál bolti áron számoltuk, semmilyen extra díj nem került felszámításra. A plusz költség az előre meghatározott kiszállási díjunk volt, de ez bőven megérte a vevőnek, mert így a kulcsok elkészítése után, azonnal tudtak tovább haladni a teherautók.

A legtöbb esetben azért kell kiszállnunk helyszínre és kulcsot készíteni, mert valamilyen oknál fogva az autó nem járóképes. Ez lehet pusztán azért, mert kereskedésben áll az autó, és míg nincs forgalomba helyezve addig nem járóképes. Indítókulcs készítést, minden esetben előre fixált árakon vállalunk helyszínen, akár az Ön udvarában is. Minden autó más, ezért kulcsrendelés esetén, mindenképpen telefonáljon és érdeklődjön!