FIAT KULCSMÁSOLÁS

Fiat bicskakulcs másolás

Vállaljuk a Fiat bicskakulcsok másolását! Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően, azonnal, raktárról tudjuk vállalni a régebbi két- illetve háromgombos Fiat személy- és tehergépjárművek bicskakulcsainak másolását. A távirányító tanítást és programozást el tudjuk végezni, amennyiben üzletünkhöz hozzák az autót. Teljes értékű távirányítós Fiat kulcsot tudunk készíteni, másolni. Ehhez csak el kell jönni az autóval, és mi máris felprogramozzuk. Abban az esetben is megoldható ez, ha eddig nem volt hozzá távirányítós kulcs, de az autóban megvan a gyári komfortelektronika.

Fiat Bravo, Brava autókulcsmásolás

fiat-bravo-kulcsmasolasA Fiat Bravo, Brava autók között, amelyeket 1995-tól 2001-ig gyártottak a Fiat Tipo helyett, találhatunk olyan autókat, amelyek sima fogazott kulccsal rendelkeznek, de vannak modernebb autókulcsok is, amelyekbe már beépítette a gyártó cég az indításgátló chipet.

A 2007 után gyártott Fiat Bravo kulcsai már kivétel nélkül immobilizerrel rendelkeznek. Ezt az új Bravo modellt egyébként a Fiat Stilo kiváltására tervezték. Cégünk vállalja bármilyen évjáratú, Fiat Bravo, Brava és Stilo kulcsok másolását, akár immobilizeresek, akár nem. A Fiat Bravo, Brava és Stilo autókulcsok másolása üzletünkben megvárható.

Ezekhez a Fiat Bravo és Brava típusokhoz is megoldható a bicskás, távirányítós kulcsmásolás.

Fiat Panda autókulcs másolás

fiat-pandaAz első generációs Fiat Pandát 1980 és 2003 között, a második generációs Pandát pedig 2003 és 2012 között gyártotta a Fiat.

Hasonlóan a Fiat Puntohoz az újabb típusú Fiat Pandákat már immobilizer chippel látták el. Így, ha olyan kulcsot szeretnénk, ami indítja is az autót mindenképp szükség van kocsira is hiszen a chipet az autóból kiolvasott adatok alapján programozzuk fel. Üzletünkben a kulcsmásolás megvárható, vállaljuk továbbá a kulcsház cseréjét és a távirányítós kulcsok javítását és másolását is.

Fiat Stilo autókulcs másolás

fiat-stiloA 2000-től gyártott Fiat Stilo is rendelkezik már indításgátló chippel. Másolásához nincs szükség másra, csak az autó jelenlétére, és rövid időn belül már egy új kulcs boldog tulajdonosa lehet. Legyen szó sima indítókulcsról, távirányítós indítókulcsról, kulcsház cseréről vagy kulcsjavításról, üzletünkben megoldjuk garanciával!

Fiat Ducato indítókulcs másolás

fiat-ducato-bpNépszerű teherszállító autó a Ducato napjainkig szinte minden nap látni belőlük az utakon. Régóta készítik ezt a típust,1995-1996-tól már indításgátló chippel. Az 1998-előtti típusoknál elegendő a kulcsot elhozni, és át tudjuk másolni a chipben lévő tartalmat egy üres chipre, amivel már indítható lesz az autó.

Az 1998-tól gyártott Ducato-k esetében, viszont már szükséges az autó jelenléte is, mivel itt már fejlettebb transzponder chipet alkalmazott a gyár. Természetesen a kulcsmásolás az újabb típusoknál is megvárható. Legyen szó akár kulcsmásolásról akár kulcsjavításról, kulcsház cseréről keressen minket bizalommal! Fiat Ducato nyomógombos, távirányítós autókulcsot tudunk másolni vagy készíteni akkor is, ha minden kulcs elveszett!

Fiat Punto slusszkulcsmásolás

fiat-punto-hatchbackA Fiat Punto az olasz Fiat autógyár egyik legsikeresebb, 1993-tól gyártott modellje. Eddig három szériát gyártottak: az elsőt 1993-tól, a másodikat 1999-től, majd a harmadikat, a Fiat Grande Puntót 2005-től. 2012-ig összesen 8,5 millió darabot értékesítettek belőle.

Amennyiben Fiat Punto autója slusszkulcsait szeretné másoltatni, bízza ránk bátran! Kiváló és pontos kulcsmásoló gépeinkkel lemásoljuk Önnek a régebbi típusú Fiat Punto autókulcsait, valamint a modernebb, már beépített microchip-pel rendelkező kulcsok másolását is vállaljuk, köztük a Grande Punto autókulcsok másolását is.

Fiat 500 autókulcsok másolása

fiat-500-kulcsmasolasA Fiat 500 vagy Cinquecento a FIAT gyár négy, 1936-tól napjainkig gyártott modelljének elnevezése. A modellek a következők:

 • Fiat 500 Topolino (1936-1955)
 • Fiat Nuova 500 (1957-1975)
 • Fiat Cinquecento (1991-1998)
 • Fiat 500 (2007-)

Bármilyen Fiat 500 gépkocsival is rendelkezzen Ön, mi lemásoljuk a Fiat 500 autókulcsokat. Legyen az micro chip-es vagy akár régebbi kulcs, amely immobilizer nélküli, nálunk a kulcsmásolás megvárható és garanciális!

Elektromos Fiat 500-hoz másolunk kulcsot! Távirányítós bicskakulcs készítés egy órán belül, garanciával! Nem kell mást csinálni, mint telefonon, vagy e-mailben jelezni felénk, hogy mikor jönnek az autóval, és a megbeszélt időpontban lemásoljuk a teljes értékű bicskakulcsot.

Fiat Multipla slusszkulcs-másolás

fiat-multipla-kulcsmasolasA Fiat Multipla egy kompakt egyterű, melyet az olasz Fiat autógyár készít 1998 óta. Számos alkatrészében a kortárs Bravo/Brava modellpárra épül, ám különleges, újító stílusa és koncepciója meglehetősen egyedülállóvá tette.

Ha Fiat Multipla autókulcsai másolását ránk bízza, nem fog csalódni! Üzletünkben megvárható a Multipla kulcsmásolása. Amennyiben a Fiat Multipla autókulcsban beépített indításgátló van, akkor is forduljon hozzánk, mert ezt is könnyedén megoldjuk! Az immobilizeres kulcsok másolása számunkra nem probléma!

Fiat Freemont indítókulcs-másolás

fiat-freemont-kulcsmasolasA Fiat Freemont egy tágas crossover autó, melyet az olasz Fiat megbízásából, 2011-től a Chrysler gyárt, a mexikói Tolucában.

Az immobilizeres kulcsokat üzletünkben lemásoljuk. Ez nemcsak úgy történik, hogy a kulcsot mechanikusan egy másológépen lemásoljuk, hanem a kulcsba helyezett chipet először kiolvassuk, majd egy másik chipre rátanítjuk. A chipet az új kulcsba belehelyezzük, és már indulhat is az autó az új kulccsal.

Fiat Tempra autókulcsmásolás

fiat-tempraA Fiat Tempra-t (Fiat 159) 1990 és 1996 között gyártotta a cég. A Fiat Tempra kulcsainak túlnyomó többsége még fogazott kivitelben készült. Az ilyen régebbi kulcsokat pontosan és precízen tudjuk lemásolni Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépünkön. A Fiat Tempra kulcsok másolása üzletünkben pár perc alatt elkészül, így megvárható. A Fiat Tempra autókulcsok másolásához még az autó jelenléte sem szükséges.

Fiat Croma autókulcsmásolás

fiat-cromaA Fiat Croma személygépkocsit is két generációban gyártotta az autógyártó cég. Az első generációs Croma-k 1985 és 1996 között kerületek forgalomba, a második generációs Cromat pedig 2005 és 2011 között gyártották.

Az első generációs Fiat Croma autókulcsokat üzletünkben gyorsan és hamar lemásoljuk. A kulcsmásolás megvárható. Az újabb, már indításgátló chip-el ellátott Fiat Croma autókulcsokat szintén le tudjuk másolni. Ez már nem egy kétperces történet, és szükséges hozzá az autó jelenléte is.

Fiat Uno slusszkulcs másolás

fiat-unoAz első sorozatos Fiat Uno miniautót Olaszországban gyártotta a Fiat cég, 1983 és 1995 között. Ezután az Uno autógyártása más országokban történt, egészen 2013-ig.

Mind az első, mind pedig a második generációs Fiat Uno autókulcsokat lemásoljuk. Forduljon hozzánk bizalommal!

Fiat Marea (1996-2007) autókulcsmásolás

fiat-mareaBármilyen Fiat Marea autókulccsal is rendelkezik Ön, annak másolását üzletünkben elvégezzük. Lehet a kulcs immobolizeres vagy anélküli, cégünk azokat szakszerűen lemásolja, illetve az immobilizert az új kulcsra rátanítja. Fiat Marea kulcsmásolással kapcsolatban forduljon hozzánk.

Fiat Palio indítókulcsainak másolása

fiat-palio-kulcsmasolasA Fiat Palio típust még 1996-ban kezdték az olaszok gyártani és teszik ezt mind a mai napig. Fiat Palio autókulcsok másolását, nagyon rövid, azaz megvárható határidővel vállaljuk! Legyen az micro chipes vagy akár régebbi kulcs, amely immobilizer nélküli, nálunk minden kulcsmásolás megvárható és garanciális!

Abarth

Az Abarth céget 1949-ben alapította a névadó Carlo Abarth, Bologna-ban. Célja az olasz autósportban sikereket elérni. A márkajelzés egy pajzs-forma, amiben egy skorpió található, a háttér pedig sárga, piros és fekete. A skorpió embléma Carlo csillagjegye volt, így lett ez a szimbóluma a cégnek. 1952-ben kezdték meg az együttműködést a Fiattal. Az évek során így az Abarth lett a Fiat gépkocsik sportos részlege. Mindent egy kicsit átalakítottak, és sportossá tettek.

1981-ben az Abarth, mint önálló cég megszűnt, és teljes egészében a Fiat konszernen belüli részleggé vált. A két időszak között, segítettek a Porschénak, vagy Lancia-nak. Az Abarthnak köszönhette pl. a Lancia 1980-ban a Group B- győzelmet, amely akkor minden idők legkomolyabb rally autói voltak.

2007-ben az Abarth újra önállóan tudja képviselni magát, de szorosan együttműködik a Fiat modellekkel.

A múltban az alábbi Fiat modelleket tuningolta az Abarth.

 • Fiat Ritmo Abarth 125C
 • Fiat Stilo Abarth
 • Abarth Grande Punto
 • Abarth Grande Punto S2000

Ezeken kívül még nagyon sok modell megtalálható volt a múltban, mi most nem is szeretnénk mindegyik típust leírni. Akit érdekel, utána olvashat.

Jelenleg ezeket gyártja az Abarth

 • Fiat 500 Abarth,
 • Fiat 500C Abarth
 • Abarth 124 Spider

Olaszországban az Abarth a Fiat tuning-műhelye. Akár a Mercedes AMG részlege, vagy a BMW M –GmbH– részleg.

Ezek a modellek mindig különlegesebbek, kevésbé átlagosak, vagy tucat-modellek.