Autókulcskirály

Kulcsház csere – a legtöbb autókulcstípus külső burkolatát tudjuk cserélni

Hyundai kulcsház-csere a Kulcskirály zárszaküzletben! Ebből a kulcsból és a Kia autókulcs bicska változatából cseréljük a legtöbbet. Több száz darabot évente. A kulcs kinézete egy klasszikus, háromgombos, fekete műanyag kulcsház. A Hyundai kulcsházból egy kis króm gomb megnyomásával fordul ki a penge, mint egy rugós bicska. Két gyakori gond szokott adódni ezekkel a kulcsokkal. Az egyik, hogy a nyomógombok beszakadnak és a kis műanyag kiesik. Ilyenkor nem érdemes sokat várni, mert szabaddá válik az elektronika és zárlatos lesz a kulcs. A másik gond, amivel sűrűn találkozunk, hogy a tollszár, amit a gyújtáskapcsolóba tolunk elfárad, majd a kulcs elfordításánál a kulcsházba való rögzítő végénél eltörik. Ezt mind kulcsház cserével lehet megoldani. A gyári kulcsházak ragasztottak, így szétfeszítésük igen nagy kockázattal jár. Egy új kulcs a márkaszervízben 60-80 ezer forintba kerül.

Természetesen, komplett távirányítós bicskakulcsot is tudunk készíteni bármilyen Hyundai vagy Kia modellhez.

Az újabb koreai autókhoz már nem bicskakulcsok vannak, mert nincs szükség az autó indításához a penge részre, hanem szabadkezes kulcsok. Budapesten elsőként készítünk Hyundai és Kia autókhoz keyless – go szabadkezes kulcsokat. Minden esetben kérjen ajánlatot, típus és gyártási év alapján tudunk árat adni!

Audi A6 és Audi A8, de tulajdonképpen az összes Audi autókulcsot el tudjuk készíteni, le tudjuk másolni. Nem kivétel a sportos S és az RS modellek sem. A népszerű Q7, Q5, Q3 Audi kulcsokat is tudjuk másolni, évjárattól függetlenül.

Az Audi modelleknél, mint a legtöbb Volkswagen típusnál, szükségünk van az autó fontosabb adataira. Típus, gyártási év és alvázszám, esetleg szoktunk kérni képet a kulcsról e-mailben. Bizonyos feliratok is sokat segítenek a megfelelő kulcs kiválasztásában, de ezek már olyan részletek, amit telefonon is el tudunk mondani az érdeklődőknek.

Fejlett kulcsprogramozó eszközökkel rendelkezünk, több különböző autókulcsos diagnosztikai gépünk is van, attól függően, hogy pontosan milyen típushoz kell új kulcsot illeszteni. Az Audi és a Volkswagen bicska kulcsházakat sűrűn hozzák hozzánk felújításra, amelyeket kiváló gyári minőségűre tudunk elkészíteni. Itt is a kopott kinézet vagy a meggyötört kapcsolók az elsődleges okok, hogy kulcsházat kell cserélni. Mi megoldjuk!

A japán autók közül a hibridek a menők, nagyon sok komplett új kulcsot készítünk Toyota Prius és Corolla típusokhoz is. A kulcsrendelés esetén minden árat pontosan megadunk, hogy mennyibe kerül a kulcs, mennyi a másolás és mennyi a programozás díja. Sok előnnyel rendelkezünk a szervízekhez képest, és mivel mi kizárólag ezzel foglalkozunk, sokkal többet tudunk az autókulcsokról mint a márkaszervíz!

Az összes Toyotához készítünk autókulcsot, programozó eszközeink a forgalomban lévő minden autóhoz tudnak kulcsot illeszteni.

Honda autókulcsokat is programozunk, sőt, a legtöbb két- illetve háromgombos Hondához még távirányítós kulccsal is rendelkezünk!

Renault kártyát a legritkább esetben javítunk, tudjuk, hogy van, ahol csinálják, de folyamatosan vissza is hordják ezeket, mert nem jók. Egyszerűbb és jobb megoldás újat másolni. Azzal nem lesz gond sosem és nem drága. A 2019-es frissítések során, már Mégane IV-hez is programozunk új kártyát, akár szabadkezes, proxys kivitelt is.

Személy gépjárműveken túl, természetesen kishaszongépjárművek kulcsait is készítjük, ebből a következő típusok a gyakoriak.

  • Peugeot Expert autókulcs másolás, bármely évjárat esetében megoldott. Ahol már van bicskás kivitel, ott természetesen megoldjuk a távirányítós kulcsot is.
  • Peugeot Partner – nagyon népszerű áruszállító autó, sok kulcs is fogy belőle. Minden esetben az immobiliezeres kulcsmásoláshoz szükséges az autó jelenléte is.
  • Opel Vivaro és Opel Combo kulcskészítés. Ez sem akadály a Kulcskirály szakembereinek.
  • Iveco Daily modellek, régi és új típushoz is tudunk indító kulcsot másolni.

Ezeknél a kulcsoknál is fontos, hogy akár teljes kulcsfelújítást tudunk végezni, a kulcsházat tudjuk cserélni, ha törött a kulcs, vagy nehezen megy a zárba, akkor készítünk gyári méretet.

  • Mercedes Vito – itt az újabbak, ahol a műanyag infrás kulcs van, nem a bicska. EZS rendszerrel működik, fontos, hogy csak abban az esetben vállaljuk a kulcs programozást, ha az autóval minden rendben van, a kormányzár rendben kiold és a gyújtás is tökéletesen megtörténik. Sok esetben azért akarnak új kulcsot, mert a régi kulccsal nehezen indul az autó, de ez nem biztos, hogy a kulcsnak a hibája. A hibás kulcsot mi másolás előtt bevizsgáljuk és meg tudjuk állapítani van-e a kulcsnak baja.

Csak olyan autóhoz készítünk bicskakulcsot, amihez gyárilag is olyan tartozik. Semmilyen utólagos átalakítást nem végzünk!

Autókulcs szolgáltatást nem végzünk az üzleten kívül! Budán nincs üzletünk, mi a KULCSKIRÁLY vagyunk, az pedig a Nyugati tér mellett található a Bajcsy-Zsilinszky út 63 szám alatt!

Ha e-mailt szeretne küldeni, ide tegye: autókulcsmasolas@gmail.com

Ide várunk minden adatot és paramétert a javítani vagy másoltatni kívánt autókulcsról!