Autókulcs fejlesztések

Autókulcsokat egyre többen készítenek, és elég nagy árverseny is tapasztalható ezen a területen. A minőségi programokat lassan, de biztosan váltják fel a különböző kínai, olcsóbb programok. Véleményünk szerint a nagyon olcsó árat kínáló autókulcskészítők olyan “mobil” kulcsmásolók, akik probléma eseten soha nem találhatók meg. Több ilyen esetről is tudunk sajnos.

A Kulcskirály Budapest legrégebbi kulcskészítő üzlete, autókulcs készítés területen pedig hatalmas a tapasztalatunk. Árainkat úgy állítjuk be, hogy mi minőségi alapanyagra dolgozunk, a legújabb és legjobb programozó eszközökkel. Manapság egy autókulcskészítő vagy chip klónozó géppel nem lehet komoly eredményeket elérni. Egyre több olyan gépjármű van forgalomban, aminek a kulcsai szabadkezes működésűek, a kulcsot sok esetben elő sem kell venni, csak megnyomni egy start/stop gombot és az autó már indul is. Ezeket a kulcsokat olcsó gépekkel programozni nagyon kockázatos, mert olyan kárt lehet okozni az autó számítógépes rendszerében, amit csak a márkaszerviz fog tudni helyrehozni, mégpedig nagyon magas összegért.

Ha a Kulcskirály egy autókulcsot programoz, mi minden esetben garanciát adunk az új kulcsra és az elvégzett munkára! Hibás működés esetén hozzánk bármikor vissza lehet jönni, nem tűnünk el, az üzletünk mindig elérhető!

Új pótkulcs készítésén kívül vállaljuk rosszul működő autókulcsok javítását is. Raktáron tartunk kulcsházakat, kapcsolókat.
Mostanra elértük azt, hogy szinte bármilyen autókulcsot el tudunk készíteni, van olyan, amit rövidebb idő alatt, van, ami hosszabb ideig tart.

Egy újabb Audihoz is el tudjuk készíteni a szabadkezes kulcsokat, de ilyen esetben érdemes előre egyeztetni, hogy pontosan milyen kulcs van az autóhoz.

BMW kulcskészítés az F széria végéig lehetséges! Itt is pontosan kell egyeztetni a kulcs típust! A programozás ezekben az esetekben lehet 1 óra vagy akár csak 20 perc is.

A legtöbb típusú olasz autókulcsot el tudjuk készíteni, és ez igaz az összes japán autóra is. Toyota és Lexus kulcsok programozása egészen a napjainkig lehetséges. Mercedes autókulcsok készítse 2010 gyártási évig megoldott, de hamarosan az újabb modelleké is. Mercedes Sprinter vagy Vito típusok esetében még tovább is. Mercedeseknél a műanyag beszívó kulcsokat készítjük, vagy a nagyon régi, még sima műanyag fejes kulcsot. A bicska kulcsokkal már nem foglalkozunk.

Volkswagen teljes csoporthoz tartozó autókulcsokat tudjuk programozni. Egy új Volkswagen Golf vagy egy Passat kulcskészítés nem akadály! Minden esetben azonban ezeknél az újabb típusoknál egyeztetni kell a kulcsokat, a legtöbb esetben a pontos típus es gyártási év elegendő. De van, ahol kérünk alvázszámot vagy egy fényképet a kulcsról.

Toyota es Lexus szabadkezes kulcsokat csak úgy tudunk rendelni, ha első körben elhozzák a kulcsot, és mi kiolvassuk, milyen elektronikával vannak szerelve.
Toyota Aygo vagy Prius modellekhez sem probléma a kulcskészítés!

Az elmúlt években folyamatosan fejlesztettünk, hogy teljesen napra készek legyünk, és a hozzánk érkező autókulcs programozást a lehető legtöbb típus esetében meg tudjuk csinálni. Sajnos sok gyártó visszafelé nem fejleszt, ezért van, hogy bizonyos régebbi gyártású autókhoz nem lehet megoldani a kulcskészítést. Ezeket minden esetben telefonon egyeztetni is szoktuk, ezért érdemes minket keresni telefonon hétköznapokon, munkaidőben. Reggel 9 és délután 17 óra között szinte minden típusú autókulcsot lehet hozni javítani, vagy kulcsházat cserélni.

Ezeket értük el eddig: 

Az összes olyan autókulcs, ami a Volkswagen csoport autóihoz tartozik. Tehát Volkswagen autókulcs, Skoda autókulcs, Seat autókulcs, Audi autókulcs! Ezek mindegyikéhez tudunk komplett távirányítós kulcsot programozni, esetenként normál- és szabadkezes kivitelt is.

Porsche autókulcs készítést is vállalunk jó néhány típus esetében!

Az összes Toyota típus autókulcsot el tudjuk készíteni, legyen régebbi távirányítós vagy újabb szabadkezes kulcs.

Lexus autókulcs bármilyen típus és gyártási év esetében! Jóval olcsóbban, mint a márka képviseletnél!

Fiat autókulcsok – lehet teherautó vagy áruszállító, minden Fiathoz tudunk kulcsot másolni.

Kia és Hyundai autókulcs készítés! Itt sokan ott akadnak el, hogy nem tudnak elektronikus kulcskódot az autóhoz. Nekünk ez nem akadály! Szinte bármilyen koreai autóhoz el tudjuk készíteni az indítókulcsot.

Amerikai autókhoz vagy belpiacos japán gépjárművekhez még könnyebben készítünk kulcsot.
Fejlesztéseink ezután sem állnak meg, ahogy jönnek ki újabb típusok, úgy készítünk mi is egyre többféle autóhoz kulcsokat.

Vállalunk továbbá kulcskészítést immobilizer egységből vagy vezérlő computerből. Ha minden kulcs elveszett, elegendő a megfelelő egységet kiszerelve elhozni üzletünkbe és 1-2 munkanapon belül elkészítjük az indítókulcsot. Legyen szó akár BMW EWS vagy CAS modulról, Opel immo egységről, Mercedes gyújtáskapcsoló egységről vagy Fiat BSI computerről, üzletünkben kész kulcsot készítünk, amit már nem kell utánprogramozni, hanem indítja az autót.

Áraink a márka képviseletek szervizeihez képest jóval kedvezőbbek, de olyan autókulcsos cégekkel szemben lehetnek drágábbak, akik semmilyen garanciát nem adnak, hiba esetén pedig elérhetetlenek!

Távirányítós komplett kulcsaink szinte minden esetben gyári minőségűek!

Budapesten autókulcs a Kulcskirályban, a legjobb minőségben!

06-70-679-6363